Zsalukő vakolás Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kőműveseket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 38 kőműves közül, 2600-5000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a zsalukő vakolás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kőműves most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a zsalukő vakolás Szombathelyen?

2600 - 5000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Keresse fel műszaki vezetőnket a gyors felmérés és árajánlat készítésre! Baumit és LB Knauf anyag. Komplex gépi technológia. Gépi vakolás, gépi glett. Igény szerint festésig. Feladatok amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Mennyezeti repedések eltüntetése, gyors, tiszta, pontos munka, lazúrozás

 • Zsalukő vakolás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló minőségű munka, lelkiismeretes, pontos, precíz. Megbeszélt időben érkezett és nagy megelégedésünkre dolgozott. Biztos, hogy ezután minden munkára csak őt hívom! (Festés, vízszerelés, stb.)

Jó minőségű, berepedésmentes, anyagában glettelt felületet alakítunk ki a gépi vakolással. Kedvező árakkal és gyorsabban dolgozunk. Hívjon minket vagy kérje ingyenes... Fő profilunk: Gépi vakolás; Dekor glettelés, Már 1500 Ft/ nm² áron, konyha festés

 • Zsalukő vakolás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Zoli közvetlen és megoldásorientált volt: nem a nehézségeket, hanem a legjobb megcsinálható verziót kereste. A nappali újrapadlózását önállóan, szépen megcsinálta, pedig némi bútortologatásra és pakolásra is kényszerült. Amit nem tudott egy körben elvégezni (utólag szereztünk be egy szegélyt), annak kapcsán később is visszajött, állta a szavát! Köszönjük!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Fő profilunk: Felület feldurvítása PEKKELÉS (betonfelület); Plafon glettelése, Gépi vakolás profi minőségben, konyha festés

 • Zsalukő vakolás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Minden a megbeszéltek szerint ment. Árban elfogadható ajánlatot kaptunk, az időpontot rugalmasan kezelte. Ha a hangszigetelő fal beváltja a hozzá fűzött reményeket, a következő lakásunkba már a beköltözés előtt felfogadjuk Józsefet és a csapatát.

38 év szakmai tapasztalattal vállalunk építést, bontást betonozást, vakolást magán és Fő profilunk: Plafon vakolás; Gipszkarton glettelés, Már 1700 Ft/ nm² áron, gipszkarton falak építése

 • Zsalukő vakolás

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletesen elégedett voltam.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Profi Vakolás géppel. Feladatok amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Glettelés, Korrekt árak, ajtó gittelés

 • Zsalukő vakolás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Zoltánnal gyorsan sikerült megállapodni, a munka időpontját illetően is rugalmas volt. Gyorsan és precízen dolgozott. Rendet hagyott maga után.

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Kertrendezés. Kőműves Munkák. Hőszigetelés- Vakolás. Burkolás. Generálkivitelezés. Fő profilunk: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) beton és kő felület simítva; Glettelés előtti mélyalapozás, Korrekt árak, lakkozás

 • Zsalukő vakolás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg vagyunk elégedve. 6 csillag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves zsalukő vakolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zsalukő vakolás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a zsalukő vakolás átlagos díja 3100 - 5900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 29 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZSALUKŐ VAKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves ezzel a munkával bízható meg: zsalukő vakolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy megbízható kőműves a zsalukő vakolás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: zsalukő vakolás?

A zsalukő vakolás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy kőművest nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas