Zuhanykabin beépítése panelba Szombathely területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Panelba szeretnél zuhanykabint beépíteni, de nem tudod, kit bízz meg vele? Ne aggódj, a Qjob segít megtalálni a legjobb szakembert Szombathelyen! Válassz 45 vízszerelő közül, akik azonnal felkeresnek és árajánlatot adnak a feladatra. Nálunk összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És mindezt DÍJMENTESEN! Korrekt zuhanykabin beépítése panelba árak: 18 900-35 400 Ft/db, amelyek az általad választott szakember tapasztalatától és a feladat nehézségétől függően változhatnak. Ne habozz, keresd a Qjob-ot és bízd a szakembereinkre zuhanykabin beépítésedet!

6 zuhanykabin beépítője panelba most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

14200 - 26700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zuhanykabin beépítői panelban Szombathelyen!

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt szakember. Csőtörés volt a fürdőmben, vállalható áron pár órán belül elhárította a csőtörést. Csak ajánlani tudom.

László
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Garantáljuk a minőséget, a kiváló szolgáltatást és formatervezés széles skáláját. Nagyra értékeljük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Gyere és nézd meg magad.

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A feladatot lelkiismeretesen és precízen elvégezte. Problémás mosogató szifon bekötés miatt hívtam, kreatívan megoldotta a helyzetet. Ajánlom!

István
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelt zuhanykabin beépítőjét panelba, és élvezd a percek alatt érkező ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész ingyen, kötelezettségmentesen! Kattints itt, hogy megrendeld!

Egy zuhanykabin beépítője panelba, zuhanykabin beépítése panelba közben Szombathelyen