Erősítő végfok javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő végfok javítás árak: 3800-7100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 erősítő szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Szabolcs

Szabolcs

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő végfok javítás Szombathelyen?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Erősítő végfok javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindent gyorsan és hatékonyan csinált, tényleg ismeri a tévéit! 💪🏻👏🏻 köszönöm

Light Eky
2 éve

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Erősítő végfok javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyszerű! Minőségi munka! Azt tanácsolja és ajánlom. jön vissza, mint és amikor szükséges)

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Erősítő végfok javítás

    4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Fordult a mester ez a szakember A., hogy rögzítse az LCD TV Samsung és a COMMAX kaputelefon, amely nem működik.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő végfok javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Erősítő végfok javítás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen az erősítő végfok javítás átlagos ára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Szombathelyen az erősítő végfok javítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ VÉGFOK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható erősítő szerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: erősítő végfok javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy jó erősítő szerelő?

A jó erősítő szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: erősítő végfok javítás?

Az Erősítő végfok javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy erősítő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas