Hűtőszekrény kompresszor javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény kompresszor javítás árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény kompresszor javítás Szombathelyen?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Bankkártyás fizetés lehetséges. Garancia Megbízhatóság Profi Munka. Villany...

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, kedves, olcsó, szépen dolgozik.

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Én is bedőltem nekik. Bár az ígéretükben az is benne volt, hogy nem biztos, hogy meg tudják javítani. Kaptam egy ajánlatot, állítólag, én csak egy részösszeget szerintem, ár+szállítás, de az nem volt kérdés, hogy kell vagy sem. Aztán kiderült, h nincs több alkatrész. Viszont mégjobban szédszedték a tabit. Pedig már egy másik szaki szédszedte. Részükről magyarázkodás van, de javítás az nincs.

József vagyok. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Javítás új alkatrészekkel. Telefonos konzultáció. Reális árak. Gyors kiszállás.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat, maximális hozzáértéssel, teljes körű tájékoztatással!

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. . Bankkártyás fizetés. Országosan.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Előzékeny, segítőkész kiszolgálás.

TEX90000
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! iPhone, iPad és Mac alkatrészekjavítása, cseréje. Apple Watch. iPhone. iPad. Mac. Modellek: iPhone, iPad, Mac.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Hozzáértő emberek, korrekt munkavégzés.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény kompresszor javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény kompresszor javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a hűtőszekrény kompresszor javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Szombathelyen?

Most 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS VÁKUUMMAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: horpadás javítás vákuummal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható karosszéria lakatos a horpadás javítás vákuummal mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: hűtőszekrény kompresszor javítás?

A horpadás javítás vákuummal és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy karosszéria lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas