Internet javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 számítógép szerelő közül! Korrekt internet javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Bálint

Bálint

Ma is elvallalom.

Botond

Botond

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az internet javítás Szombathelyen?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

József
József 9700 Szombathely Online

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szervizünkben alaposan bevizsgáljuk laptopodat és szervizelési árkalkulációt adunk javítási határidővel. A nálunk szervizeltetett lapotopok bevizsgálása díjtalan.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Memória bővítés, Internet javítás, Monitor javítás, Véletlenszerű újraindulások, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere

  • Internet javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív, nem tett fel felesleges kérdéseket, és nagyon rövid idő alatt mindent magától megoldott.

János
János 9700 Szombathely Online

Kedves érdeklődő! Nincs olyan probléma, amiben ne tudnánk megoldást nyújtani. Laptop billentyűzet csere - Ingyenes beépítés. Laptop ventilátor csere - Ingyenes beépítés. Laptop alsó burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop felső burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop touchpad csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző keret csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző hátlap csere - Ingyenes beépítés. Laptop zsanér csere - Ingyenes beépítés. Laptop memória bővítés - Ingyenes beépítés. Laptop SSD vagy HDD csere/bővítés - Ingyenes beépítés.

Fő profilunk: Laptop winchester (HDD) csere, Laptop ssd bővítés, Toshiba laptop szerviz, Műanyag burkolati elemek cseréje, HDD (merevlemez) csere

  • Internet javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A nyomtató csatlakoztatása időben és maradéktalanul megtörtént. Ajánlom őt más ügyfeleknek is.

Zoltán
Zoltán 9700 Szombathely Online

Üdv Zoltán vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Kiegészítő szolgáltatásaink: A Notebook nem kapcsolható be, Márkafüggetlen laptop szervíz, Internet javítás, Töltő csatlakozó csere, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Internet javítás

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka! Csatornát váltott, és csatlakoztatta a tévét. Volt egy kis tambura és krimpelés a tévével. De minden működött.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő internet javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Internet javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen az internet javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Szombathelyen?

Most 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INTERNET JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: internet javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő az internet javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: internet javítás?

Az Internet javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy számítógép szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas