Klímaszerelés szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 klímaszerelő közül! Korrekt klímaszerelés árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 klímaszerelő most online

Tamas

Tamas

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klímaszerelés Szombathelyen?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Üdv Tamás vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Legyen az ön problémája a mienk! Gyors, profi, megbízható. 0Ft kiszállási díj. Javítás akár aznap. Díjtalan kiszállás.

 • Klímaszerelés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jól elvégzik a fel vállalt munkát,gyorsak meg bizhatóak.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gitár, basszusgitár és más pengetős hangszerek teljes körű javítása, tuningolása

 • Klímaszerelés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, udvarias kiszolgálás.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra.

 • Klímaszerelés

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt szerelő, gyorsan, jó áron. Oda kell vinni. Elötte telefonos egyeztetés szükséges, de mindig felvette a telefont. Fizetés: kp. AJÁNLOTT!

Sk4ld
2 éve

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz.

 • Klímaszerelés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, szakmailag kiváló, segítő szakemberek!

Tisztelt Érdeklődő! Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, mosogatógép szakszerviz. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Klímaszerelés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Abszolút profi kiszolgálás, 1 nap alatt kicserélték a meghibásodott laptop ventilátorom és most ultra halk újra, köszönöm a szakszerű szervizelést.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klímaszerelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klímaszerelés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a klímaszerelés átlagos ára 7000 - 13100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC FESZÍTŐ HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: vezérműlánc feszítő hiba vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a vezérműlánc feszítő hiba mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha klímaszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas