Laptop videókártya javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop videókártya javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 számítógép szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop videókártya javítás Szombathelyen?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

József
József 9700 Szombathely Online

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szervizünkben alaposan bevizsgáljuk laptopodat és szervizelési árkalkulációt adunk javítási határidővel. A nálunk szervizeltetett lapotopok bevizsgálása díjtalan.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Memória bővítés, Internet javítás, Monitor javítás, Véletlenszerű újraindulások, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere

  • Laptop videókártya javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív, nem tett fel felesleges kérdéseket, és nagyon rövid idő alatt mindent magától megoldott.

János
János 9700 Szombathely Online

Kedves érdeklődő! Nincs olyan probléma, amiben ne tudnánk megoldást nyújtani. Laptop billentyűzet csere - Ingyenes beépítés. Laptop ventilátor csere - Ingyenes beépítés. Laptop alsó burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop felső burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop touchpad csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző keret csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző hátlap csere - Ingyenes beépítés. Laptop zsanér csere - Ingyenes beépítés. Laptop memória bővítés - Ingyenes beépítés. Laptop SSD vagy HDD csere/bővítés - Ingyenes beépítés.

Fő profilunk: Laptop winchester (HDD) csere, Laptop ssd bővítés, Toshiba laptop szerviz, Műanyag burkolati elemek cseréje, HDD (merevlemez) csere

  • Laptop videókártya javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A nyomtató csatlakoztatása időben és maradéktalanul megtörtént. Ajánlom őt más ügyfeleknek is.

Zoltán
Zoltán 9700 Szombathely Online

Üdv Zoltán vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Kiegészítő szolgáltatásaink: A Notebook nem kapcsolható be, Márkafüggetlen laptop szervíz, Internet javítás, Töltő csatlakozó csere, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Laptop videókártya javítás

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka! Csatornát váltott, és csatlakoztatta a tévét. Volt egy kis tambura és krimpelés a tévével. De minden működött.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop videókártya javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop videókártya javítás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a laptop videókártya javítás átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Szombathelyen a laptop videókártya javítás szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Szombathelyen?

Jelenleg 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP VIDEÓKÁRTYA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő ezzel a munkával bízható meg: laptop videókártya javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a laptop videókártya javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A laptop videókártya javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas