Magnó javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 magnó szerelő közül! Korrekt magnó javítás árak: 6200-11700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 magnó szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Pál

Pál

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a magnó javítás Szombathelyen?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Magnó javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem minden munkát végeztünk el a tervezett módon, de megállapodtunk abban, hogy a munkát részben befejezzük, alacsonyabb költséggel.

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Magnó javítás

    4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes! Gyors és tiszta, örülök, hogy ilyen szomszédom van a szomszédságomban! Köszönöm, ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Magnó javítás

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember, nagyon ajánlott! Újra jelentkezni fogok!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő magnó javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Magnó javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a magnó javítás átlagos díja 4100 - 7700 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek magnó szerelőt Szombathelyen?

Most 13 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő a következő munkával kereshető meg: magnó javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó magnó szerelő?

Egy jó magnó szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: magnó javítás?

A magnó javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy magnó szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas