Olympus fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt olympus fényképezőgép javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az olympus fényképezőgép javítás Szombathelyen?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Olympus fényképezőgép javítás

    4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ő egy nagybetűs digitális technikus mester. "Távolról" diagnosztizálta a problémát, ami a javítás során be is igazolódott, ráadásul elfogadható áron.

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Olympus fényképezőgép javítás

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és jó minőségben megjavította a Nikon d700-as fényképezőgépemet, mindent elmagyarázott és megmutatott! Köszönöm szépen, újra felveszem vele a kapcsolatot :)

Robert Máth
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő olympus fényképezőgép javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok