Rádió javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Rádió Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj rádió szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 rádió szerelő közül! Korrekt rádió javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 rádió szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a rádió javítás Szombathelyen?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb rádió szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező rádió szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Rádió javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem minden munkát végeztünk el a tervezett módon, de megállapodtunk abban, hogy a munkát részben befejezzük, alacsonyabb költséggel.

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Rádió javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyszerű! Minőségi munka! Azt tanácsolja és ajánlom. jön vissza, mint és amikor szükséges)

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Rádió javítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Igazi szakember, időben érkezett, mindent gyorsan és minőségileg csinált. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj rádió szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy rádió szerelő rádió javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Rádió javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a rádió javítás átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Szombathelyen a rádió javítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek rádió szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk rádió szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált rádió szerelőt keresned ha szükséged van erre: rádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy rádió szerelő?

A jó rádió szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: rádió javítás?

A rádió javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy rádió szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas