Számítógép összeszerelés szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép összeszerelés árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 számítógép szerelő most online

György

György

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép összeszerelés Szombathelyen?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

József
József 9700 Szombathely Online

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szervizünkben alaposan bevizsgáljuk laptopodat és szervizelési árkalkulációt adunk javítási határidővel. A nálunk szervizeltetett lapotopok bevizsgálása díjtalan.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Memória bővítés, Internet javítás, Monitor javítás, Véletlenszerű újraindulások, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere

  • Számítógép összeszerelés

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív, nem tett fel felesleges kérdéseket, és nagyon rövid idő alatt mindent magától megoldott.

János
János 9700 Szombathely Online

Kedves érdeklődő! Nincs olyan probléma, amiben ne tudnánk megoldást nyújtani. Laptop billentyűzet csere - Ingyenes beépítés. Laptop ventilátor csere - Ingyenes beépítés. Laptop alsó burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop felső burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop touchpad csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző keret csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző hátlap csere - Ingyenes beépítés. Laptop zsanér csere - Ingyenes beépítés. Laptop memória bővítés - Ingyenes beépítés. Laptop SSD vagy HDD csere/bővítés - Ingyenes beépítés.

Fő profilunk: Laptop winchester (HDD) csere, Laptop ssd bővítés, Toshiba laptop szerviz, Műanyag burkolati elemek cseréje, HDD (merevlemez) csere

  • Számítógép összeszerelés

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A nyomtató csatlakoztatása időben és maradéktalanul megtörtént. Ajánlom őt más ügyfeleknek is.

Zoltán
Zoltán 9700 Szombathely Online

Üdv Zoltán vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Kiegészítő szolgáltatásaink: A Notebook nem kapcsolható be, Márkafüggetlen laptop szervíz, Internet javítás, Töltő csatlakozó csere, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Számítógép összeszerelés

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka! Csatornát váltott, és csatlakoztatta a tévét. Volt egy kis tambura és krimpelés a tévével. De minden működött.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép összeszerelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Számítógép összeszerelés: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a számítógép összeszerelés átlagára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Szombathelyen a számítógép összeszerelés szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: számítógép összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A számítógép összeszerelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas