Telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kijelző javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Tamas

Tamas

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kijelző javítás Szombathelyen?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Samsung szerviz. A Samsung Galaxy-telefonok egyaránt képviselik a minőségi szórakozást, a hatékony munkát és csodás fotózás élményét. Ezeket adjuk vissza neked – azonnal –, ha a készüléked meghibásodik. A javítások többnyire a Samsung márkánál a ragasztott konstrukció miatt minimum 3-4 órát vesznek igénybe, emiatt a javítások sajnos nem megvárhatók.

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, Telefon takarítás

  • Telefon kijelző javítás

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

iPhone képernyőidő jelszó visszaállítása (visszaállításon keresztül...

Üdvözlöm! Amiket vállalok:, törött kijelző javítás, telefon újratelepítés, telefon pixelhiba javítás, xiaomi kijelző javítás, mobiltelefon javítás

Munkáim:, kijelző csere, telefon hangszóró tisztítás, betört telefon kijelző javítás, telefon szoftver javítás, telefon képernyő javítás

  • Telefon kijelző javítás

    6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Itt valóban szakemberek foglalkoznak a telefonnal. Egy másik "szervíz" által okozott meghibásodásra derítettek fényt. Korrektség, kedves kiszolgálás. Legközelebb már csak ide!

Mihály vagyok. Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Amiket vállalok:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, iphone 11 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon kijelző javítás

    4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ultragyors munka: egyedül jött a telefonért, egyedül hozta vissza, minden hibátlanul működik. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kijelző javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kijelző javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a telefon kijelző javítás átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Szombathelyen az alfa romeo szerviz szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szombathelyen?

Most 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALFA ROMEO SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: alfa romeo szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Alfa Romeo szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas