Videokamera javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Videókamera Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videókamera szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 videókamera szerelő közül! Korrekt videokamera javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 videókamera szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videokamera javítás Szombathelyen?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb videókamera szerelőok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videókamera szerelőt!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Videokamera javítás

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember, nagyon ajánlott! Újra jelentkezni fogok!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Videokamera javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem minden munkát végeztünk el a tervezett módon, de megállapodtunk abban, hogy a munkát részben befejezzük, alacsonyabb költséggel.

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Videokamera javítás

    4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes! Gyors és tiszta, örülök, hogy ilyen szomszédom van a szomszédságomban! Köszönöm, ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videókamera szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videókamera szerelő videokamera javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videokamera javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a videokamera javítás átlagos díja 7000 - 13100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Szombathelyen a videokamera javítás szolgáltatáshoz már 12 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek videókamera szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOKAMERA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk videókamera szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált videókamera szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: videokamera javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy videókamera szerelő segítségét?

Egy jó videókamera szerelő a videokamera javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: videokamera javítás?

A videokamera javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy videókamera szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas