Nagyméretű csomag szállítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 teherszállító közül! Korrekt nagyméretű csomag szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 teherszállító most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a nagyméretű csomag szállítás Szombathelyen?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Zoltán G.
Zoltán G. 3104 Salgótarján Online
Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
 • Nagyméretű csomag szállítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Minden tökéletes. A technikus már évek óta a készülékjavítás területén tevékenykedik. A munkát nagyon gyorsan és jól végezte el. Ajánlom!

Garmin, pebble time, lg, xiaomi, michael kors, motorolla, elari, samsung, apple, polar, honor, Mobvoi TicWatch, lg, xiaomi okosórák javítása.
Bármilyen összetettségű javítás. A kijelzők cseréje. Polírozó kijelzők. Helyreállítás a nedvesség után. Az akkumulátor cseréje. Javítsa meg az alaplapot. Ingyenes diagnosztika. 

 • Nagyméretű csomag szállítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Remek mesterember! Minden időben, régóta kerestem szakembert.

Ricsi Obi
2 éve

Vérnyomásmérők minden típusának javítását vállaljuk. A javítás várható költségéről előzetes árajánlatot adunk.  Azoknál a hibáknál, amelyeket nem tudunk a boltban azonnal megjavítani, a készüléket itt kell hagyni és a következő héten készülnek el. A pontosság-ellenőrzés díja 3.500 Ft. Ha beállításra van szükség, azt külön díj nélkül elvégezzük. A hibák javítása és alkatrészek cseréje nem tartozik ebbe. Az ellenőrzést a szervizben végezzük és ezért a készüléket itt kell hagyni. A következő héten lesz átvehető. Cégek és egészségügyi intézmények részéről beérkező gépeket, műszereket is átveszünk javításra.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerű mesterember, nagyon ajánlott! Újra jelentkezni fogok!

Vérnyomásmérő javítása, belövő pisztoly, vertebroplasztika-készlet, egészségügyi termék nagykereskedelme, galaktográfiás tű, széndioxid abszorbens, mammográfiás jelölő, egészségügyi termékek, egészségügyi szolgáltatás, egészségügyi termék kereskedelme, csont és lágyrész abszorbensek, fertőtlenítő szőnyeg, orvostechnikai eszköz kereskedelme, csontbiopsziás tű, biopsziás tű

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Szolgáltatásaink: Bioptron (Zepter) lámpák garancián túli javítása. Telefonos egyeztetés esetén a készülék javítása* akár 1 órába belefér, például elektronikai vagy tápegység javítás is, így megvárható. A javítás helyszíne gyalog 5 percre található az Allee-tól, ahol 1 óra ingyenes parkolás van, 2 percre a 4-es metró Újbuda-központ megállótól. Díjmentes értékbecslés, a megrendelő által jelölt költségkeret alapján. (pl.: 3000, 7500, ... Ft)

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Remek mesterember! Minden időben, régóta kerestem szakembert.

Vérnyomásmérő- illetve garanciális időn túli javítást Márkus János műszerész végzi.

Szolgáltatások:

 • Medela termékek javítása 6 hónap garanciával.
 • Vérnyomásmérő javítás 1 év garanciával.
 • Fonendoszkópok javítása
 • Bioptron lámpák javítása
 • Masszírozó gépek javítása 1 év garanciával
 • Chi gépek javítása
 • Szénmonoxid riasztók javítása
 • Jade köves masszázs ágyak javítása
 • Egyéb elektronikai termékek javítása iránt érdeklődjön telefonon!
 • Nagyméretű csomag szállítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ez nagyszerű! Azonnal világos, hogy az ember profi a szakmájában!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító nagyméretű csomag szállítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagyméretű csomag szállítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a nagyméretű csomag szállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Szombathelyen a nagyméretű csomag szállítás szolgáltatáshoz már 29 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAGYMÉRETŰ CSOMAG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával kereshető meg: nagyméretű csomag szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

Egy jó teherszállító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megbízható teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A nagyméretű csomag szállítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas