Veszélyes áru szállítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 17 szállító közül! Korrekt veszélyes áru szállítás árak — 2200-4200 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 szállító most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Geza

Geza

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a veszélyes áru szállítás Szombathelyen?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Garmin, pebble time, lg, xiaomi, michael kors, motorolla, elari, samsung, apple, polar, honor, Mobvoi TicWatch, lg, xiaomi okosórák javítása.
Bármilyen összetettségű javítás. A kijelzők cseréje. Polírozó kijelzők. Helyreállítás a nedvesség után. Az akkumulátor cseréje. Javítsa meg az alaplapot. Ingyenes diagnosztika. 

 • Veszélyes áru szállítás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mindent a legmagasabb színvonalon csinált. Nagyon elégedett vagyok a munkával. Köszönöm.

Vérnyomásmérő javítása, belövő pisztoly, vertebroplasztika-készlet, egészségügyi termék nagykereskedelme, galaktográfiás tű, széndioxid abszorbens, mammográfiás jelölő, egészségügyi termékek, egészségügyi szolgáltatás, egészségügyi termék kereskedelme, csont és lágyrész abszorbensek, fertőtlenítő szőnyeg, orvostechnikai eszköz kereskedelme, csontbiopsziás tű, biopsziás tű

 • Veszélyes áru szállítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Vérnyomásmérő- illetve garanciális időn túli javítást Márkus János műszerész végzi.

Szolgáltatások:

 • Medela termékek javítása 6 hónap garanciával.
 • Vérnyomásmérő javítás 1 év garanciával.
 • Fonendoszkópok javítása
 • Bioptron lámpák javítása
 • Masszírozó gépek javítása 1 év garanciával
 • Chi gépek javítása
 • Szénmonoxid riasztók javítása
 • Jade köves masszázs ágyak javítása
 • Egyéb elektronikai termékek javítása iránt érdeklődjön telefonon!
 • Veszélyes áru szállítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ez nagyszerű! Azonnal világos, hogy az ember profi a szakmájában!

A gyógylámpákat garanciával javítjuk, amit később érvényesíteni is lehet. Bioptron Compact Lámpa Javítás. A régebbi kézi kis lámpa ismert hibáinak a javítása. Bioptron Pro Lámpa Javítás. A korábbi nagy lámpa szervizelését bemutató cikk. Bioptron Pro 1 Lámpa Javítás. A közepes lámpa vagyis a pro 1 – es állíthatós, bólogatós készülék hibái. Bioptron 2 Lámpa Javítás. A kórházi Medical vagy Family modelben is elterjedt Boptron 2 lámpa javítása. Medall lámpa javítás. A modern kézi lámpa javítása. MedoLight javítás. A kis ledes lámpa. Bioptron Compact Lámpa Javítás. A régebbi kézi kis lámpa ismert hibáinak a javítása.

 • Veszélyes áru szállítás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű, a technikus kevesebb, mint egy óra alatt elvégezte, udvarias és garanciát vállalt.

Vlad Step
2 éve

János vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. autószállítás 140 huf/km gépszállítás 20000 huf-tól, egyedi ajánlat alapján Várom megkeresésed!

 • Veszélyes áru szállítás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt áron dolgozik, pontos, odafigyelő és precíz a munkájában. Amióta elindítottam a vállalkozásomat, Jánosvel fuvaroztatok, mert az egyik legmegbízhatóbb fuvaros.

A nevem János. A lakhelyem Budapest. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (teherszállítás, nehézgép szállítás, nemzetközi konténer szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: ló, nagytestű kutya szállítása, malactáp. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) teherszállítás 125 huf/km-től. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Veszélyes áru szállítás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

János, település üzemeltetés jó partnerünk, megbízható munkát végez, korrektnek bizonyult mindig. Szállít nekünk és építőanyagot vásárolunk tőle.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító veszélyes áru szállítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Veszélyes áru szállítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a veszélyes áru szállítás átlagos ára 2200 - 4200 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Szombathelyen a veszélyes áru szállítás szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szállítót Szombathelyen?

Most 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok szállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szállítót keresned akkor, ha erre van szükséged: veszélyes áru szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi szállító segítségét?

Egy megbízható szállító a veszélyes áru szállítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: veszélyes áru szállítás?

A veszélyes áru szállítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy szállítót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas