Zöldhulladék elszállítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 szállító közül! Korrekt zöldhulladék elszállítás árak — 2200-4100 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 szállító most online

József

József

Ma is elvallalom.

Adrian

Adrian

A környeken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a zöldhulladék elszállítás Szombathelyen?

2200 - 4100 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: személyre szabott tarifák, vagonozás, túlméretes szállítás. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Az árak a következőek: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) teherszállítás 120 ft/km-től. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Zöldhulladék elszállítás

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyöngyszem az Önök csapata eben a mai világban, mert igazán azt éreztük, fontosak vagyunk. Szívből fogom ajánlani Önöket mindenkinek! Ezúton szeretnénk megköszönni a gyors, pontos és lelkiismeretes munkát Önöknek. Még ezzel a kis tehertaxi megbízással is, bátran ajánlom Önöket.

Vérnyomásmérő javítása, belövő pisztoly, vertebroplasztika-készlet, egészségügyi termék nagykereskedelme, galaktográfiás tű, széndioxid abszorbens, mammográfiás jelölő, egészségügyi termékek, egészségügyi szolgáltatás, egészségügyi termék kereskedelme, csont és lágyrész abszorbensek, fertőtlenítő szőnyeg, orvostechnikai eszköz kereskedelme, csontbiopsziás tű, biopsziás tű

 • Zöldhulladék elszállítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Szolgáltatásaink: Bioptron (Zepter) lámpák garancián túli javítása. Telefonos egyeztetés esetén a készülék javítása* akár 1 órába belefér, például elektronikai vagy tápegység javítás is, így megvárható. A javítás helyszíne gyalog 5 percre található az Allee-tól, ahol 1 óra ingyenes parkolás van, 2 percre a 4-es metró Újbuda-központ megállótól. Díjmentes értékbecslés, a megrendelő által jelölt költségkeret alapján. (pl.: 3000, 7500, ... Ft)

 • Zöldhulladék elszállítás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Remek mesterember! Minden időben, régóta kerestem szakembert.

Órajavítás az Önnek megfelelő helyen és időben! Az óra diagnózisa. A munka értékelése. Akkumulátorcsere. A sáv cseréje. A karkötő cseréje. Üvegcsere. Órájának teljes javítása. Az óra bevonása, beleértve az aranyat is. Mindenféle órán - az egyszerűtől a luxusig! Intelligens órák javítása. Az ár alkuképes, az óra márkájától és a munka elejétől függ.

 • Zöldhulladék elszállítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, jó minőségű és nem drága. Nagyon tudom ajánlani ezt a technikust.

József R.
József R. 4246 Nyíregyháza Online

Vérnyomásmérő- illetve garanciális időn túli javítást Márkus János műszerész végzi.

Szolgáltatások:

 • Medela termékek javítása 6 hónap garanciával.
 • Vérnyomásmérő javítás 1 év garanciával.
 • Fonendoszkópok javítása
 • Bioptron lámpák javítása
 • Masszírozó gépek javítása 1 év garanciával
 • Chi gépek javítása
 • Szénmonoxid riasztók javítása
 • Jade köves masszázs ágyak javítása
 • Egyéb elektronikai termékek javítása iránt érdeklődjön telefonon!
 • Zöldhulladék elszállítás

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyors és kiváló minőségű javítás. Nagyszerű mesterember!

A gyógylámpákat garanciával javítjuk, amit később érvényesíteni is lehet. Bioptron Compact Lámpa Javítás. A régebbi kézi kis lámpa ismert hibáinak a javítása. Bioptron Pro Lámpa Javítás. A korábbi nagy lámpa szervizelését bemutató cikk. Bioptron Pro 1 Lámpa Javítás. A közepes lámpa vagyis a pro 1 – es állíthatós, bólogatós készülék hibái. Bioptron 2 Lámpa Javítás. A kórházi Medical vagy Family modelben is elterjedt Boptron 2 lámpa javítása. Medall lámpa javítás. A modern kézi lámpa javítása. MedoLight javítás. A kis ledes lámpa. Bioptron Compact Lámpa Javítás. A régebbi kézi kis lámpa ismert hibáinak a javítása.

 • Zöldhulladék elszállítás

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyors és kiváló minőségű javítás. Nagyszerű mesterember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító zöldhulladék elszállítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zöldhulladék elszállítás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a zöldhulladék elszállítás átlagos díja 2200 - 4100 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Szombathelyen a zöldhulladék elszállítás szolgáltatáshoz már 17 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Szombathelyen?

Jelenleg 13 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító a következő munkával bízható meg bátran: zöldhulladék elszállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szállító?

Egy jó szállító pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha szállítót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas