Filmgyártás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Operatőrt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj operatőr szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 operatőr közül! Korrekt filmgyártás árak: 29600-55500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 operatőr most online

Illés D.

Illés D.

Tudok segíteni.

Rita O.

Rita O.

Közeli megoldás.

Csaba B.

Csaba B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a filmgyártás Szombathelyen?

29600 - 55500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb operatőrk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező operatőrt!

 • Filmgyártás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szuper hely, fotózásra és videó forgatásra is kiváló. Mindig élmény visszatérni!

István
2 éve

 • Filmgyártás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már másodjára tértem vissza a stúdióba és most is csodás élmény volt! Fanni nagyon kedvesen eligazított minket és előkészítette a fotózáshoz a terepet. Nagyon jól éreztük magunkat és hálásan köszönjük a lehetőséget!

Kelemen
2 éve

 • Filmgyártás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profesionalni foto studio tu možete da iskoppirate neke sitnije stvari da pošaljete email ukoliko nemožete drugačije izradite slike sa mobilnog telefona zakažete slikanje vama bitnih događaja ja imam pozitivna iskustva

Dóra
2 éve

 • Filmgyártás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Igazolványképet kértünk, sikerült mindet olyan igénytelenül elvágni, hogy mehetünk újat csináltatni.

Attila
2 éve

 • Filmgyártás

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A jegyes- és kreatív fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Attila és Edina rendkívül segítőkész, türelmes, elhívatott a szakmája iránt, amit hűen tükröznek az elkészült képek. Ez úton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy életünk legszebb napjai megörökítésre kerültek! :)

Sándor
2 éve

 • Filmgyártás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Tomival maximálisan elégedettek voltunk. Ár-érték arányban a legjobb választás volt, rugalmas, precíz, szakmailag profi, korrekt. Az sem volt probléma, hogy a kreatív fotózásunk helyszíne viszonylag messzire esett. Ha legközelebb fotósra lesz szükségünk, újra Őt fogjuk választani. Az elkészített fotókönyv minden várakozást felülmúlt.

Noémi
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj operatőr szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy operatőr filmgyártás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a kontyolt tető készítés átlagos díja 2000 - 3800 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szombathelyen?

Most 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: kontyolt tető készítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas