Igazolványkép készítés: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 fotós közül! Korrekt igazolványkép készítés árak: 1900-3600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fotós most online

Gábor M.

Gábor M.

Tudok segíteni.

Nikolett S.

Nikolett S.

Közeli megoldás.

Alexandra F.

Alexandra F.

Érdekel.

Mennyibe kerül az igazolványkép készítés Szombathelyen?

1900 - 3600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Igazolványkép készítés

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Számomra a legnagyobb kihívás az esküvő szervezése során a videós kiválasztása volt. Egy csoportban, ajánlás által találtam a Precam Media csapatára és az első általuk készített videó láttán tudtam, hogy Velük szeretnék együtt dolgozni majd. Peti egyedi stílusának és látásmódjának köszönhetően rendkívül modern és egyben megható videókat kaptunk, melyek által újra átélhetjük életünk legszebb napját! Nagyon hálásak vagyunk, örök emléket készítettetek Nekünk! Igazi örömkönnyeket csalt a szemünkbe akárhányszor csak megnéztük!

Sándor
2 éve
evi c.
evi c. 9700 Szombathely Online

 • Igazolványkép készítés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egyszerűen fantasztikus munkát végzett, ilyen az amikor valaki egyszerre szereti és hihetetlen profizmussal végzi a munkáját. A legjobb választás volt, hogy Viktort kértük fel a nagy napunk megörökítésére.

Ödön
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A fotózás amit rendeltem nagyon gördülékenyen zajlott. A fotós rendkívül kedves és sokrétű, segítségével elkészült életem első profi portfóliója, amit csak a Cloudlight Studio szakértelmének köszönhetek!

Valéria
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A fabulous spacious studiospace, great for both photography and even larger video productions. I love the clean industrial look. Super helpful and friendly team, being a photographer myself I highly recommend this studio.

Zsolt
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A képek jó minőségűek, de a fotósnak nem tűnt fel, hogy a gyermekem fején ferdén áll a szemüveg az óvodai fotózásán... Így most választhatunk 8-10 képből, mindegyiken ferdén van a szemüveg. Nem elég profi.

Zsuzsanna
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Már többször volt közös fotozásunk! Az első még 7 éve, Anett Ume szervezésében a szülinapi meglepetésparty megörökítése. Akkor ismertelek meg, és azóta több vidám fotózásunk volt együtt 😊❤️ Várom a következőt!

Julia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós igazolványkép készítés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető készítés: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a sátortető készítés átlagára 700 - 1400 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Szombathelyen a sátortető készítés szolgáltatáshoz már 40 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Szombathelyen?

Most 31 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod ha szükséged van erre: sátortető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a sátortető készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A sátortető készítés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas