Keménylapos fotókönyv: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Albumkészítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj albumkészítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 albumkészítő közül! Korrekt keménylapos fotókönyv árak: 2300-4400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 albumkészítő most online

József F.

József F.

Kedvezményt adok

Kriszta S.

Kriszta S.

Tapasztalt vagyok

Andrea M.

Andrea M.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a keménylapos fotókönyv Szombathelyen?

2300 - 4400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező albumkészítőt!

 • Keménylapos fotókönyv

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Számomra a legnagyobb kihívás az esküvő szervezése során a videós kiválasztása volt. Egy csoportban, ajánlás által találtam a Precam Media csapatára és az első általuk készített videó láttán tudtam, hogy Velük szeretnék együtt dolgozni majd. Peti egyedi stílusának és látásmódjának köszönhetően rendkívül modern és egyben megható videókat kaptunk, melyek által újra átélhetjük életünk legszebb napját! Nagyon hálásak vagyunk, örök emléket készítettetek Nekünk! Igazi örömkönnyeket csalt a szemünkbe akárhányszor csak megnéztük!

Sándor
2 éve
evi c.
evi c. 9700 Szombathely Online

 • Keménylapos fotókönyv

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egyszerűen fantasztikus munkát végzett, ilyen az amikor valaki egyszerre szereti és hihetetlen profizmussal végzi a munkáját. A legjobb választás volt, hogy Viktort kértük fel a nagy napunk megörökítésére.

Ödön
2 éve

 • Keménylapos fotókönyv

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A fotózás amit rendeltem nagyon gördülékenyen zajlott. A fotós rendkívül kedves és sokrétű, segítségével elkészült életem első profi portfóliója, amit csak a Cloudlight Studio szakértelmének köszönhetek!

Valéria
2 éve

 • Keménylapos fotókönyv

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A fabulous spacious studiospace, great for both photography and even larger video productions. I love the clean industrial look. Super helpful and friendly team, being a photographer myself I highly recommend this studio.

Zsolt
2 éve

 • Keménylapos fotókönyv

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A képek jó minőségűek, de a fotósnak nem tűnt fel, hogy a gyermekem fején ferdén áll a szemüveg az óvodai fotózásán... Így most választhatunk 8-10 képből, mindegyiken ferdén van a szemüveg. Nem elég profi.

Zsuzsanna
2 éve

 • Keménylapos fotókönyv

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Már többször volt közös fotozásunk! Az első még 7 éve, Anett Ume szervezésében a szülinapi meglepetésparty megörökítése. Akkor ismertelek meg, és azóta több vidám fotózásunk volt együtt 😊❤️ Várom a következőt!

Julia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj albumkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy albumkészítő keménylapos fotókönyv közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemez kerítés építés: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a lemez kerítés építés átlagos díja 5600 - 10500 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Szombathelyen?

Most 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves ezzel a munkával bízható meg: lemez kerítés építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi kőműves segítségét?

Egy profi kőműves a lemez kerítés építés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: kőműves?

Ha a legjobb kőműves segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A lemez kerítés építés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas