Örökölt ingatlan eladása szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Ingatlan-Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ingatlan-tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 ingatlan-tanácsadó közül! Korrekt örökölt ingatlan eladása árak — 6400-12000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 ingatlan-tanácsadó most online

Attila F.

Attila F.

Tudok segíteni.

Petra M.

Petra M.

Közeli megoldás.

Mónika I.

Mónika I.

Érdekel.

Mennyibe kerül az örökölt ingatlan eladása Szombathelyen?

6400 - 12000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ingatlan-tanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ingatlan-tanácsadót!

Megbízható, stabil szolgáltatóként vállalunk könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, egyéb pénzügyi szolgáltatásokat. Ügyvéd és könyvvizsgáló partnereinknek köszönhetően igény esetén nem csak könyvelését, hanem valamennyi egyéb jogi ügyét (pl. cégalapítás, cégmódosítás, munkajog, végrehajtás, stb.) egyetlen helyen, nálunk intézheti. Részletekért kérjük tekintse meg honlapunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal!

 • Örökölt ingatlan eladása

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmája Mestere! Bàrmikor elérhető! Gyors és precíz és örömmel vàlaszol és ha kell levezeti laikus kérdéseim, idejét és energiáját nem kímélve!

Flórián
2 éve

Teker Ferencné vagyok. Könyvelőirodán Székesfehérváron a Széna téren található, ahol kolléganőmmel ketten könyvelünk. 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljeskörű könyvelés bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet. Vállajuk egyéni vállkozók, társas vállalkozások, alapítványok, őstermelők, társasházak könyvelését. Igény esetén az anyagért házhoz megyünk.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A Mikroflex Kft. korrekt, megbízható, szakmailag jól felkészült. Cégemnek legalább 10 éve könyvelnek, probléma, konfliktus soha nem fordult elő a kapcsolatunkban. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik nem a trükközéseket és illegalitással határos kiskapukat keresik, hanem valóban szeretnek nyugodtan aludni

Enikő
2 éve

A nevem Sasvári Lilla, 2005-ben végeztem, mint mérlegképes könyvelő vállalkozás szakon, majd 2008-ban államháztartás szakon. 2017. júniusában nyitottam meg az irodámat, melyben vállalkozók, kft.-k., alapítványok könyvelésével foglalkozom. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyveléssel kapcsolatos szolgáltatások - Bérszámfejtés

 • Örökölt ingatlan eladása

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Gyorsan zajlott az ügyintézés, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

Kázmér
2 éve

Vállalkozásunk, a Könyv-Ügy Kft., 2020-ban alakult. Tulajdonos munkavállalói mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező közgazdászok. Több évtizedes középvállalati könyvelési-, pénzügyi-, és kontrolling munkatapasztalattal rendelkezünk. A folyamatos továbbképzés mellett, megszereztük a társadalombiztosítási és bérügyintézői szakképesítést is. Így széles körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Célunk az, hogy partnereinkkel együttműködve, kialakítsunk egy hatékony munkakapcsolaton alapuló ügymenetet, amely biztosítja a teljeskörűséget és a releváns gazdálkodási információk időbeni rendelkezésre állását. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés; -beszámoló készítés; -ügyviteli tanácsadás; -bérszámfejtés; -adóbevallások, statisztikai adatszolgáltatások elkészítése;

 • Örökölt ingatlan eladása

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan reagálnak és korrektek.

Diana
2 éve

Könyvelőirodánk több mint tíz éves mérlegképes tapasztalattal rendelkezik. Könyvelőként dolgoztam Debrecenben, nagyobb vállalatoknál. Később Szolnokra kerültem át. Majd úgy döntöttünk, rengeteg tapasztalattal, kihívással, helytállással az élet során, hogy nyitok egy könyvelői vállalkozást. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködünk, elérhetnek engem, számíthatnak rám hétvégén is, számomra ez nem munka, hanem hobbi. Ezért minden ügyben, mindig naprakészek vagyunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Vállalkozások teljes körű könyvelése.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 5 éve végzi a vállakozásom könyvelését.Nagy szakmai hozzáértése melett nagyon empatikus hozzállása is.

Ani
2 éve

2007-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségem, azóta könyvelek. Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, statisztikák készítését vállalom a NAV, TB, egyéb szervek előtti képviselettel együtt.

 • Örökölt ingatlan eladása

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút kompetens csapat, professzionális vezető, jó hangulat, kiváló kommunikáció, folyamatos segítségnyújtás! Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Laura
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ingatlan-tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ingatlan-tanácsadó örökölt ingatlan eladása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa járóka összeszerelés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a fa járóka összeszerelés átlagos ára 1200 - 2300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA JÁRÓKA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: fa járóka összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a fa járóka összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fa járóka összeszerelés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas