Poligráfos vizsgálat: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 magánnyomozó közül! Korrekt poligráfos vizsgálat árak: 2000-3800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 magánnyomozó most online

Szatmári F.

Szatmári F.

Kedvezményt adok

István D.

István D.

Tapasztalt vagyok

Anna L.

Anna L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a poligráfos vizsgálat Szombathelyen?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Nyomozás, tanácsadás, információsgyűjtés több évtizedes tapasztalattal. Hívjon még ma! Antal Zsolt:Operatív biztonsági területen magas szinten képzett szakember, volt főnyomozó. Bizonyítékszerzés. Üzleti partner ellenőrzés. Biztonsági szaktanácsadás.

 • Poligráfos vizsgálat

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A legrosszabb cég ahol dolgoztam eddig, 24 órából semmit nem hagynak pihenni az ellenőrök állandóan jönnek ellenőrizni éjjel, az őrök rémálma ! Nem is értem ki marad meg ennél a cégnél, engem hazafelé a villamos majdnem elütött olyan fáradt voltam 24 után, na akkor hagytam ott őket.

Anita
2 éve

Prémium személyvédelem, objektum őrzés, biztonsági rendszerek kiépítése és felügyelete. Kérje személyre szabott ajánlatunkat. Aegis General - Velünk biztonságban érezheti magát!

 • Poligráfos vizsgálat

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Argus security jobb

János
2 éve

Ha párja hűtlenségét, vagy üzleti partnere inkorrektségét gyanítja, ránk számíthat! Nálunk titkai mellett az összegyűjtött bizonyítékok és információk is biztonságban lesznek. Kamerák, riasztók, kapuk. Komplex megoldások. Kül- és beltéri érzékelők.

 • Poligráfos vizsgálat

  5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt cég.

Katalin
2 éve

Profi magánnyomozó: teljes diszkréció. gyors pontos hatékony azonnali segítség. Profizmus. 0-24. Évtizedes tapasztalat. Diszkréció.

 • Poligráfos vizsgálat

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

mokusfasz

Ivett
2 éve

Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Keressen minket bizalommal! Keressen minket bizalommal! Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Éjjel-nappal elérhető. Maximális diszkréció. Sokéves tapasztalat. Országos kapcsolatok.

 • Poligráfos vizsgálat

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás, csak ajánlani tudom. Távirányítót kerestem a garázsunkhoz és az eladó hölgy nagyon készségesen segített.

Gina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó poligráfos vizsgálat közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Több ponton záródó ajtó zárcsere: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a több ponton záródó ajtó zárcsere átlagos díja 9600 - 18000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek zárszerelőt Szombathelyen?

Jelenleg 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok zárszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált zárszerelőt keresned ha a következőre van szükséged: több ponton záródó ajtó zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi zárszerelő segítségét?

Egy profi zárszerelő a több ponton záródó ajtó zárcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: több ponton záródó ajtó zárcsere?

A több ponton záródó ajtó zárcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy zárszerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas