Ajtó szerelés Tatabánya területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen megbízható ajtós szakembert Tatabányán! 26 tapasztalt szakember áll rendelkezésre ajtó szerelésre. Hívjon most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 ajtószerelő most online

Laszló

Laszló

Érdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó szerelés Tatabányán?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtószerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtószerelőt!

Több, mint 13 év szakmai tapasztalat, és 8000 egyedi gyártású nyílászáró! Maximalizmus, szakértelem és precíz munka, mindezt biztosítja az Euroline!...

 • Ajtó szerelés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, korrekt, megbízható.

Szakítson a rovarok okozta kellemetlenségekkel és szereltessen szúnyoghálót ablakára! A Proredőny hatékony megoldást nyújt a rovarok ellen szúnyogháló felszereléssel!

 • Ajtó szerelés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minőségi munka megbízható csapattól.

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest.

 • Ajtó szerelés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Vigyázat ezzel a céggel, mert engem becsapták most a nyár folyamán, és hanyagul végezték el a munkát is, nem javították vissza a nyílászárókat. Nem ajánlom ezt céget senkinek. Az áraik is irreálisan magasak.

Ablak Javítás. Ingyenes állapot felmérés + 1 Év Garancia az elvégzett munkára. Előzze meg a komolyabb kiadásokat, vizsgáltassa át nyílászáróit.

 • Ajtó szerelés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész szakmai vevő gondozás.

Panel Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi Ajtók Beszereléssel és Garanciával | Széles Választék | Jola Ajtók | Hívjon Most! Beltéri Ajtó Beépítés is. Klasszikus Ajtók. Panel Olcsó Ajtók is. Szabvány Méretű Ajtók is.

 • Ajtó szerelés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Szuper!!!!!🙉👌

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó szerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó szerelés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az ajtó szerelés átlagos ára 9400 - 17700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan választhatunk Tatabányán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Tatabányán?

Jelenleg 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a feladattal bízható meg: ajtó szerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő az ajtó szerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: ajtó szerelés?

Az Ajtó szerelés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas