Akril kád felújítása Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fel a fürdőszobáját most az Akril kád felújításával! Találja meg a legjobb szakembereket Tatabányán, akik garantáltan megújítják kádját, hogy úgy érezze, mintha új lenne. Az árak 10 000 és 30 000 forint között változhatnak, attól függően, hogy milyen állapotban van a kád. Nem kell tovább várnia, tegye élvezetesebbé a fürdőzést ma!

5 kádfelújító szakember most online

János

János

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

12700 - 23900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Tatabányán!

99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Akril kád felújítása

    5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas, gyors és türelmes volt a kiszolgálás, pedig záróra után végeztünk.

István
2 éve

Emésztőgödörhöz, pöcegödörhöz, házi szennyvíztartályhoz természetes megoldás! Bízzon bennünk, bízzon a jótékony baktériumokban! Bármilyen emésztőhöz. Feloldja a zsírokat. Megszűnnek a dugulások. Szilárd anyagot lebontja. Nincs kellemetlen szag.

  • Akril kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors kiszolgálás,olcsó

Ferenc
2 éve

Minden típusú kút átfogó tisztítása bármilyen szennyeződés esetén.Országosan.

  • Akril kád felújítása

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Széles árúválaszték, udvarias kiszolgálás!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tisztítószereket és módszereket javasolnak az akril kád karbantartásához?

Az akril kád tisztításához javasolt használni a speciális tisztítószert, például az Acryl Cleaner-t, amelyet az akril anyaghoz terveztek. Az ára körülbelül 2500 forint. A tisztítást ajánlott puha szivaccsal végezni, és elkerülni az erős dörzsölést és karcolódást okozó anyagok használatát. A kád után ajánlott öblíteni és szárazra törölni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megtisztítani és karbantartani az akril kád csúszásgátló bevonatát?

Az akril kád csúszásgátló bevonatának tisztításához használjon enyhe tisztítószert és puha szivacsot, majd öblítse le bő vízzel. A karbantartáshoz javasoljuk a kád rendszeres tisztítását és szárítását használat után, valamint a csúszásgátló bevonat újrakenését körülbelül évente egyszer. Az újrakenéshez ajánlott termékek közé tartozik az Acryl Anti-Slip Coating, amely 1 literes kiszerelésben körülbelül 10 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen kiegészítőkkel lehet fokozni az akril kád kényelmét és funkcionalitását?

Az akril kád kényelmét és funkcionalitását lehet fokozni különböző kiegészítőkkel, mint például a fejtámla vagy a kádoldali tároló. A Villeroy & Boch cég kínálatában számos ilyen kiegészítő található, például a Quaryl fejtámla, amely 22 900 Ft-ba kerül, vagy a Subway 2.0 kádoldali tároló, amely 33 900 Ft-ba kerül. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy az akril kádok már alapból is kényelmesek és funkcionálisak, így ezek a kiegészítők inkább csak az élményt fokozzák.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart az akril kád javítása?

Az akril kád javítása általában 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mekkora a sérülés. Árak általában 10 000 és 20 000 forint között mozognak. Azonban javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot a szakembertől, hogy pontosabb információkat kapjon a javítás költségeiről és időtartamáról.

Olvas