Bejárati ajtó cseréje panellakásban Tatabánya területén!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bejárati ajtócseréje panellakásban szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Cserélje be a bejárati ajtót panellakásában Tatabányán! Válasszon a 27 elérhető szakember közül. Garantáltan minőségi munkát kap! Kérjen ingyenes árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 bejárati ajtócseréje panellakásban most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a bejárati ajtó cseréje panellakásban Tatabányán?

12600 - 23700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bejárati ajtócseréje panellakásbanok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bejárati ajtócseréje panellakásbant!

Vásároljon beltéri ajtót kedvezményes áron egyenesen a magyar gyártótól az Aranyablaktól. Durván olcsón, gondosan válogatott alapanyagokból az Aranyablaknál! Közvetlenül a gyártótól. Folyamatos akciók. Csúcsminőségű ajtók.

 • Bejárati ajtó cseréje panellakásban

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Jó minőségű nyílászárok!! Ajánlom!!!

Faablakok javítása felújítása modern technológiákkal gyorsan. Faablakok és műanyag ablakok javítása garanciával. Faablakok felújítása nagy tapsztalattal.

 • Bejárati ajtó cseréje panellakásban

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Alapos, szép és pontos munka, rugalmas ügyfélkezelés és jó minőségű alapanyagok. Eddig csak egyedi méretű nyílászárókat rendeltem és mind pontosan illett a tervezett helyre. Jó szívvel ajánlom.

OLcsó Beltéri ajtó, Bejárati ajtó beépítés rövid határidővel Gyorsan Pontosan Garanciával

 • Bejárati ajtó cseréje panellakásban

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ahogy elnézem sok a rossz vélemény.. Nekünk sem volt más véleményünk róluk.. Megbízhatatlan brigád!!! Bárhová de ide ne.....

Ajtó javítás, zárcsere, zárjavítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas...

 • Bejárati ajtó cseréje panellakásban

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit lassan mennek a dolgok, sok az ígérgetés, a rendelés felvétel nem pontos , érdemes utána ellenőrizni. Nekem 1 hónapot csúsztak a szállítással. Az termék egyenlőre úgy tűnik hogy megfelelő.

Ajtó javítás, zárcsere, zárjavítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés. Korrekt munka garanciával. Rövid határidővel.

 • Bejárati ajtó cseréje panellakásban

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Eleinte kedves hozzáállás, ameddig pénzt remélnek, viszont ezt szakszerűtlen munka követi. Számlát nem adnak, így az ember garanciát se tudja érvényesíteni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bejárati ajtócseréje panellakásban szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő bejárati ajtó cseréje panellakásban közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bejárati ajtó cseréje panellakásban: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a bejárati ajtó cseréje panellakásban átlagára 8400 - 15800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Tatabányán a bejárati ajtó cseréje panellakásban szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Tatabányán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BEJÁRATI AJTÓ CSERÉJE PANELLAKÁSBAN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: bejárati ajtó cseréje panellakásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ajtószerelő?

A jó ajtószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: ajtószerelő?

Ha egy megbízható ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bejárati ajtó cseréje panellakásban és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas