Beton erkély felújítás Tatabánya területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 generálkivitelező közül, 38400-72000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a beton erkély felújítás! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 generálkivitelező most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Mennyibe kerül a beton erkély felújítás Tatabányán?

38400 - 72000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Legfontosabb számunkra a minőségi munka elvégzése, határidőben történő befejezése. Fő profilunk: Csempe leszedés; Festés előtti falmosás; Wc burkolás. Idei technológia, tavalyi árak

 • Beton erkély felújítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Megbeszélt időpontra (amit egyébként pár nappal előtte beszéltem le a céggel) pontosan jöttek, a munkafolyamat kb. egy óra volt, ami egy 80 literes bojler csere és beüzemeléssel ment el. A beteg bojlert elszállították. A mostani remekül üzemel. Én csak ajánlani tudom és még egyszer köszönöm a gyors szolgáltatást.

Mindenre kiterjedő lakásfelújítás, családi ház külső – belső felújítása profi csapattal. Otthona teljes körű felújítása: burkolás, parkettázás, ajtó-, ablak csere, gipszkartonozás. Amiket vállalok: Laminált padló lerakása; Mennyezet gipszkartonozás; Fürdőszoba kialakítása. Új Fürdő, profi munka 4-5 nap | 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Beton erkély felújítás

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

100 % elégedett vagyok, sok szolgáltató példát vehetne róluk! Pontosak, megbizhatóak, kiváló ár-érték arány. Minden laikus kérdésemre pontos választ kaptam. Bátran forduljanak hozzájuk. Köszönöm a gyors és hatékony segitséget!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Feladatok amiket vállalok: Fürdőszoba festés; Glettelés; Lakótelepi wc felújítás. Rejtett költségek nélkül

 • Beton erkély felújítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

A kockahazteto.hu-n mindent megtalálsz, amire a kockaház tetőfelújításánál szükséged lesz. Lépj kapcsolatba szakértőinkkel az ingyenes tanácsadásért, személyre szabott ajánlatért. Nyerj 1 millió Ft-ot. Star tetőcserepekkel. Május 31-ig. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Fűtés rézcső festés; Meszelés. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Beton erkély felújítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A bojlerem csöpögése miatt hívtam a mestereket. E-mail-emre 12 órán belül válaszoltak, ami meglepő a mai világban. Telefonon nagyon pontosan elmondták a várható műszaki problémák lehetséges okait, és korrekt árajánlatot adtak. Látszik rajtuk, hogy nagy tapasztalatuk van, már az autóba bekészítve hozták a cserekészüléket, amire szükség is lett. 45 perc alatt feltették a falra, és a kábelezéssel kapcsolatos kéréseimet is megoldották. A papírmunka rendkívül példásan, szabályosan és 21. századi európai módon történt, elektronikusan helyszínen megírt számlát kaptam, használati útmutatót, garanciajegyet, szakszervizek listáját, mindent rendelkezésemre bocsátottak és a készülék használatát is aprólékosan elmagyarázták. Ismerőseimnek is ajánlani fogom őket. Üdvözlettel: Pastyik Piusz Budapest VIII. kerületből

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Előre megírt ütemterv. Szakmai csapat. Rejtett költségek nélkül. Szolgáltatásaink: Szekrény tapétázás; Plafon vakolás; Parketta festés. Panellakás Felújítás

 • Beton erkély felújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Koros bojlerem újult meg a csapat kezei alatt. Keményen dolgoztak több mint egy órán át: sor került a vízkő eltávolítására, az anód, a fűtőszál és a tömítések cseréjére is. Még a GEBO inox bekötőcsöveket is lecserélték, a régi rozsdás darabok helyett, most két új csillog a bojler alatt. Nem kis munka volt. Hálás köszönet a kitartásukért, az áldozatos munkáért, a precizitásért.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Generálkivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Vakolás; Falfestés szórópisztollyal. Rejtett költségek nélkül

 • Beton erkély felújítás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Teljesen elégedettek vagyunk! Rövid telefonos egyeztetés után még aznap ki is cseréltük az öreg szivárgó bojlerünket. Profi, felkészült és elsősorban barátságos szakemberek. Nem volt extra/rejtett költség, minden a megegyezett tervek alapján történt. Remélem, hogy minél több ilyen ember kerül színre más szakmákban is. Csak ajánlani tudom őket.

Péter S
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező beton erkély felújítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton erkély felújítás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a beton erkély felújítás átlagos díja 13000 - 24500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Generálkivitelezők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Tatabányán a beton erkély felújítás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok generálkivitelezőt Tatabányán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETON ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható generálkivitelezőt hívnod ha a következőre van szükséged: beton erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a generálkivitelező?

A jó generálkivitelező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: generálkivitelező?

Ha egy megbízható generálkivitelező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A beton erkély felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas