Teljes körű betonlépcső burkolás Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonlépcsőburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható szakembereket Tatabányán a betonlépcső burkolásához! 28 szakember áll rendelkezésre. Közvetlen kapcsolatfelvétel. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 betonlépcsőburkoló most online

Bertalan

Bertalan

A környéken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszállás.

Ferenc

Ferenc

Érdekel.

Mennyibe kerül a betonlépcső burkolás Tatabányán?

6200 - 11600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonlépcsőburkolóok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonlépcsőburkolót!

haszongépjármű csomagterét megfelelő burkolatok alkalmazásával védhetjük leghatékonyabban. Mik az előnyei a polipropilénből készülő fali és padlóburkolatoknak?

 • Betonlépcső burkolás

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagy az pvc választék, kedvezőek az árak.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Betonlépcső burkolás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos nekem nem volt akkora szerencsém mint az itt véleményezők nagy többségének. Terveztetni akartam, vásárolni, majd kiviteleztetni velük, igaz csak egy fürdőszobát egy újépitésű házban. Rohangáltattak föl-alá, hogy tervrajz meg pontos méret, meg üveges, meg stb ... Eljutottunk oda hogy tervezzünk, majd a tervező hölgy teljes képtelenségekkel állt elő, pl. hogy 40cm-en menjek be a zuhanykabinba. Mire ötödik vagy hatodik találkozásunkra a hölgy közölte hogy nem tudják vállalni. Még hozzátette hogy meglévő szerződéseket is vissza kell mondania, mivelhogy érkezett nekik nagy megrendelés és a kicsikkel nem tudnak foglalkozni. Ebben a hozzáállásban én nem látom az öt csillagot...Ez sajnos számomra csak ⭐.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Betonlépcső burkolás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias, kedves kiszolgálást kaptunk, gyors rugalmas házhozszállítással, baráti áron. Ajánlom bárkinek, aki jó áron jó minőségű térkövet szeretne vásárolni.

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Betonlépcső burkolás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A Qjob keresőn keresztül találtam összeszokott csapatára kb. 100m2 térkövezés kapcsán. Nagyon pozitív benyomást tett rám, hogy az első beszélgetéstől kezdve, mindig minden úgy történt, ahogy Sándor mondta, a szót minden esetben követte a tett. A csapat munkatempója, hozzáértése kifogástalan volt, a menet közben felmerült egyéb munkákkal kapcsolatos rugalmasságuk és segítőkészségük minden várakozásomat felülmúlta, ráadásul ez a végösszegben sem okozott semmilyen változást az eredeti árajánlathoz képest. Azon túl, hogy a végeredmény hibátlan lett, emberileg is nagyon elégedetett vagyok Sándorral és a csapatával. Csak ajánlani tudom Őket azoknak, akik hasonló minőségre vágynak!

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Betonlépcső burkolás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Minden ok

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonlépcsőburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló betonlépcső burkolás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonlépcső burkolás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a betonlépcső burkolás átlagos ára 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Tatabányán a betonlépcső burkolás szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Tatabányán?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETONLÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: betonlépcső burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a betonlépcső burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: betonlépcső burkolás?

A betonlépcső burkolás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas