Ereszcsatorna toldás Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna toldás árak: 1000-1800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 bádogos most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ereszcsatorna toldás Tatabányán?

1000 - 1800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Ereszcsatorna tisztítás és korrózió elleni védekezés profi szakértők segítségével 1972 óta. Minőségi és tartós ereszkarbantartás, prémium alapanyagokkal...

 • Ereszcsatorna toldás

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedvenc fatelepem :) Kedvesek, gyorsak, kiemelten segítőkészek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket.

 • Ereszcsatorna toldás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper hely!

Ereszcsatorna építése garanciával, határidőre, országosan minden nap 20+ év tapasztalattal. Ereszcsatornák tisztítása, javítása, tervezése és teljeskörű kivitelezése országosan.

 • Ereszcsatorna toldás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors korrekt megbízhato cég,csak ajállani tudom .

Kéménykamerás vizsgálat, alumínium, rozsdamentes acél, pps kéménybélelés, szerelt kémény. összekötő elem csere, tetőjárda kiépítés, kéményseprő szakvélemény ügyintézés.

 • Ereszcsatorna toldás

  5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ma voltam vásárolni nagyon megvoltam elégedve kedvesek segitökészek minden eshetöséget felmérnek,hogy mihamarab tudjanak segiteni,sokk sírkert a csapatnak.üdv.freelander

Palatetők teljes felújítása, bontással és bontás nélkül is. Akár 1 hét alatt! Válassza profi és tapasztalt csapatunkat, garantált árak és minőség! Garanciális kivitelezés.

 • Ereszcsatorna toldás

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korekt

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna toldás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ereszcsatorna toldás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán az ereszcsatorna toldás átlagára 1400 - 2600 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Tatabányán az ereszcsatorna toldás szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Tatabányán?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERESZCSATORNA TOLDÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bádogos?

Egy bádogos a következő munkával kereshető meg: ereszcsatorna toldás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bádogos?

Egy megbízható bádogos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bádogost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas