Minőségi festés előtti falmosás Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 szobafestő közül, 700-1400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a festés előtti falmosás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 szobafestő most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül a festés előtti falmosás Tatabányán?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Gyors precíz, megbízható munkavégzés. Feladatok amiket vállalok: Fal festés, Beltéri festés, mázolás, Parketta festés, fa lakkozás, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Festés előtti falmosás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Maga a munka - mivel közben volt egy hétvége is - összesen 3 és fél napot vett igénybe.

Megbízható, sok éves(24) szakmai tapasztalattal rendelkezem! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szekrény festés, Szobafestő Budapest, környéke, Homlokzatfestés, ajtó mázolás, lépcsőbetonozás

 • Festés előtti falmosás

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, előzékeny. Minden tekintetben elégedett voltam.

15 éve dolgozom a szobafestő, mázoló és tapétázó szakmában. Munkámra igényes, precíz szakember vagyok, keressen bátran. Szolgáltatásaink: Festés előtti falcsiszolás, Szobafestés, mázolás tapétázás, Radiátorcső festés, csík makulatúrázás, járólap feltörés

 • Festés előtti falmosás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Az 5 nm-es fürdőszoba teljes (fal és padló) burkolása az ezen az oldalon való ajánlatkéréstől számított 1 héten belül kész volt.

Minőségi munka megfizethető áron, szobafestés, lakásfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében. Minőségi munkát kedvező áron akár azonnali kezdéssel! Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérés és 24 órán belül árajánlat, állandó és megújuló akciókkal várom a már meglévő és leendő ügyfeleimet. Több mint 10 éve dolgozom szobafestőként. Munkámra igényes vagyok, a megbeszélt határidőket betartva. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Diszperzites fal tisztítása, mázolás, Járólap festés, kisebb munkát, lépcsőbetonozás

 • Festés előtti falmosás

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az építőipar gyászos időszakában, ami a pontosságot és szakmaiságot illeti, kiemelkedő szakember és a csapata. Ők adtak reményt, hogy egyszer mégis csak befejeződik az építkezésünk. Ricsiék mindig időben jöttek, amit megbeszéltünk az úgy készül el, ahogy azt elképzeltük. Nagyon tisztán, szépen és pontosan dolgoznak és ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló, MEGBÍZHATÓAK! Köszönjük! Csak ajánlani tudom mindenkinek őket!

Üdvözlöm! Vállalom csalàdi hàzak,lakàsok ,irodák glettelését ,festését mázolàsát.Sok éves tapasztalat ,precíz tiszta munkavégzés! Ingyenes felmérés!!! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Geometrikus falfestés, Ingyenes Felmérés és Árajánlat, Régi kőporos vakolat festés, laminált parkettázás, lambéria

 • Festés előtti falmosás

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt , rugalmas tárgyalás a munka / parketta csiszolás és lakkozás,festés/ pedig nagyon jó minőségben a megegyezett időre lett elvégezve. Megbízható jó szakember!

Üdvözlöm! Hidegburkoló, festő és kőműves szakmàkban, betonozásban, terasz, járda kialakításában, térkövezésben, valamint homlokzati hőszigetelèsben, fürdőszoba, wc felújításában, kisebb javításokban (pl. beázások, vízszigetelèsek) vállalunk munkákat Debrecenben és környékén. A megadott telefonszámon várom hívását! Tisztelettel: Kamenyiczki Csaba Amiket vállalok: Meszelés, Festés, mázolás magas minőség, Lépcső festés, mázolás, lépcső

 • Festés előtti falmosás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm a személyes megkeresését, és azt, hogy visszajelzett, hogy mégsem tudják vállalni a munkát. Ellenben nem volt szimpatikus, hogy a felméréskor a "nem", ezt "nem így", ez "így nem jó" mondatokat használta. Sajnos az volt az érzésem, hogy mint a felújítást végző vállalkozók egy része szinte minden munkát elvállal, szétforgácsolódik, és egy, egyébként 4-5 nap alatt kivitelezhető munkát 2-3 hét alatt tud csak megcsinálni.. Mi nem találtunk egymásra, remélem másoknak csodaszép otthont varázsol :)

BOSS AIR
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő festés előtti falmosás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Festés előtti falmosás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a festés előtti falmosás átlagos ára 2700 - 5100 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Tatabányán?

Tatabányán a festés előtti falmosás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Tatabányán?

Jelenleg 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FESTÉS ELŐTTI FALMOSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő ezzel a munkával bízható meg: festés előtti falmosás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi szobafestő segítségét?

Egy jó szobafestő a festés előtti falmosás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor szobafestőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas