Házfelújítás tervezés Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 28 építészmérnök közül, 7800-14700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a házfelújítás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 építészmérnök most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a házfelújítás tervezés Tatabányán?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. két évtizedes tapasztalat. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Házfelújítás tervezés

  11800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben volt.Másoknak is ajánlom.

Tamás
2 éve

Lakberendező és építészmérnök vagyok.Vállalási területeim:belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, kivitelezés, 3D látványtervezés, helyszíni tanácsadás, bútortervezés és kivitelezés, költségvetés összeállítása és az ezzel összefüggő munkák pl. szellőztető rendszerek, villanyszerelés, gépészet szervezése és kivitelezése.

 • Házfelújítás tervezés

  11100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, segítőkész hozzáállás, minőségi munka. Köszönöm!

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes...

 • Házfelújítás tervezés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka..Árban is kedvező...🙂

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Nemzetközi trendek. Bényei István építész.

 • Házfelújítás tervezés

  11000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Egy korrekt autószervíz

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen.

 • Házfelújítás tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Reasonably priced service, the guy who runs the businness is very knowledgeable. Recommemded without any doubt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök házfelújítás tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házfelújítás tervezés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a házfelújítás tervezés átlagos ára 8000 - 15000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Tatabányán?

Tatabányán a házfelújítás tervezés szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Tatabányán?

Most 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZFELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: házfelújítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas