Kontyolt tető készítés Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 3100-5900 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 tetőfedő most online

Bertalan

Bertalan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Tatabányán?

3100 - 5900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Állókorcos tetőfedés, ácsmunka, tetőszerkezet javítás 100% garanciával. Garanciavállalás.

 • Kontyolt tető készítés

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szuper gyors kiszolgálás és segítőkészek korrektek

A Knauf ajánlott kivitelezőjétől. Ismerje meg a fújható szigetelést! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Velünk nincs kockázat! Ajánlott szakkivitelező. Szolgáltatások: padlás szigetelés, tetőtér szigetelés, fújható hőszigetelés.

 • Kontyolt tető készítés

  8700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagy választék, festék és vakolat színkeverés helyben

Családi házak, garázsok, ipari építmények tetőfedése az egész országban! Csapatunkban megtalálható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakember is!

 • Kontyolt tető készítés

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A fa anyagon kívül minden megtalálható egy tető elkészítéséhez. Minőségi anyagok megfizethető áron 🙂

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat.

 • Kontyolt tető készítés

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Faterom rendelt egy kaloda fát,keddre ígérték a kiszállítást,pénteken-megkeresésükre- közölték,oda vitték hol többet rendeltek,a távolság egy km belül.

Gerard és Lindab tetők kivitelezése garanciával. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Akár 15 év garancia! Hívjon minket most! Kérjen árajánlatot! Országosan elérhető. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítás.

 • Kontyolt tető készítés

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt

Stamina.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a kontyolt tető készítés átlagára 2600 - 5000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Tatabányán a kontyolt tető készítés szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Tatabányán?

Most 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned amennyiben erre van szükséged: kontyolt tető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kontyolt tető készítés?

A kontyolt tető készítés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas