Minőségi konyhaszekrény felújítás Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne hagyd ki a legkeresettebb szakembereket a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatodat és válaszd ki a legjobb ajánlatot! Konyhaszekrény felújítás Tatabányán - 27 szakemberünk garantálja a minőséget! Bízd ránk konyhád átalakítását és élvezd az eredményt! Ha először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj neki, osszuk meg velünk a problémádat, és Tatabánya környékén dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek ajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a véleményeket és kérhetsz további információkat! Minden díjmentesen áll rendelkezésedre! Válassz a legjobb szakember közül!

4 konyhaszekrényfelújító most online

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszállás.

akos

akos

Érdekel.

akos

akos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Tatabányán?

20200 - 37800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

Elemenként összeszerelt variálható konyhaszekrények rövid határidőre, olcsón! Variálható konyhagarnitúrák, készletről akár azonnal!

 • Konyhaszekrény felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz munkavégzés, tartják a megbeszélt határidőt. A képek pedig magukért beszélnek! :)

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal!

 • Konyhaszekrény felújítás

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

több óra késéssel, mély karcolásokkal érkezett meg a bútorom. senkinek nem ajánlom a szolgáltatást.

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Konyhaszekrény felújítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Meg is találtuk új konyhabútorunkat

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás, Bőr bútorok kárpitozása.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A megbeszélthez, árajánlathoz képest kisebb teherautóval jöttek, így nem tudták elvinni az összes holmit. Azt ígérték, hogy legközelebb elviszik a még felgyülő apróságokkal, kisebb autóval. Amikor jeleztem, hogy kérem az újabb költöztetést, árajánlatot, elutasítottak, nem foglalkoztak vele. Önök előre megtekintették, hogy konkrétan miket kellett elvinni, a cél ismert volt, utólag ne álljon már elő azzal, hogy én csaptam be! Saját reagálásuk minősíti magukat a legjobban! A reagálásban használt modort, hangnemet és lejáratást pedig kikérem magamnak!

Cord Kft
3 éve

Igényei szerint megalkotott bútorainkkal végre életre keltheti, amit már régen megálmodott. Mi garantáltan minden részletre figyelünk és kérése szerint végezzük el a munkát.

 • Konyhaszekrény felújítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a konyhaszekrény felújítás átlagos díja 22200 - 41600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan választhatunk Tatabányán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Tatabányán?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával kereshető meg: konyhaszekrény felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorrestaurátor?

Egy jó bútorrestaurátor részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorrestaurátort hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas