Mosdó csere Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld ki a mosdódat egyszerűen és gyorsan! Találd meg a legjobb szakembert Tatabányán az új mosdódból való teljes élvezetért! Szolgáltatásunk garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, amiknek köszönhetően az új mosdód hosszú évekig tartós és szép marad. Az árak 20.000 és 50.000 forint között változnak, amelyek a kiválasztott mosdó típusától, méretétől és az ajánlatunkban szereplő speciális szolgáltatásoktól függnek, mint például az ingyenes telepítés vagy az extra garancia. Válassz minket, és élvezd a tökéletes mosdó élményt!

5 szakember most online

János

János

Ma is elvallalom.

Lénárd

Lénárd

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran. Az egész ország területén. Teljes felelősségvállalás. Teljeskörű kivitelezés.

  • Mosdó csere

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors Precíz árúátvétel! Szállító

Viktor
2 éve

Vízvezeték szerelés, Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Mosdó csere

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos ítt sem volt az az alkatrészt amit a másik boltban is kerestem. De itt legalább a szaki felvilágosítást tudott adni arról hogy egy eltünőben lévő alkatrész...

László
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Kérjen tanácsot díjmentesen. Minden gázkészülék, és márka esetén hívhat bennünket!

  • Mosdó csere

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szuper tapasztalatú hölgy az eladó, nyugodtan lehet tanácsot kérni, kiválóan összeállítja a szükséges termékeket a munkálatokhoz.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó csere közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes megnövelni a mosdókagyló méretét?

A mosdókagyló méretét akkor érdemes megnövelni, ha az adott fürdőszobában nagyobb méretű mosdókagyló elfér, és a fürdőszoba stílusához illik. Az árak változóak, azonban általában a nagyobb méretű mosdókagylók magasabb árkategóriába tartoznak. Ajánlott megfontolni a fürdőszoba méretét és a használati igényeket is a döntés előtt.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdókagyló típus a leginkább zajszigetelt?

A leginkább zajszigetelt mosdókagyló típus a villanybojlerekkel együtt használható, hangszigetelt polipropilén vagy üvegszál erősítésű akril mosdókagyló, amelyek ára általában 40 000-70 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki végezheti el a mosdókagyló cseréjének javítását?

A mosdókagyló cseréjének javítását bármely vízszerelő szakember elvégezheti, árak azonban változóak lehetnek, átlagosan 20 000 és 50 000 forint között mozognak. Ajánlott szakembereket a helyi vízszerelő cégektől vagy online szervizektől lehet találni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes beépített mosdókagylóval rendelkező csaptelepet cserélni?

Az beépített mosdókagylóval rendelkező csaptelepet akkor érdemes cserélni, ha a meglévő csaptelep elhasználódott vagy meghibásodott. Az árak az adott csaptelep típusától és minőségétől függően változóak, de általában 10 000-50 000 forint közötti árkategóriában találhatóak. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a csere során.

Olvas