Öntvény kád felújítása Tatabánya területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Váltsa valóra álmai fürdőszobáját! Öntvény kádját felújítjuk, hogy újra ragyogóvá tegyük. Találjon nálunk szakembert, akik garantáltan minőségi munkát végeznek Tatabányán és környékén. Az árak a felújítandó kád állapotától és méretétől függnek, de biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb áron kínáljuk a szolgáltatást. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy elérje álmai fürdőszobáját!

5 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Adalbert

Adalbert

Sok tapasztalatom van

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Tatabányán!

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje.

  • Öntvény kád felújítása

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszolgálás, minden kapható.

István
2 éve

Szívó-kotrógépes munkákra keres megoldást? Építkezésen vagy az iparban is számíthat ránk! Gázvzeték bontásától a talaj szivattyúzáson át a kotrógépes munkákig segítséget...

  • Öntvény kád felújítása

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ha siet az ember,akkor nem biztos hogy jó választás ez a hely. A két raktáros akivel találkoztam, az egyikük szerintem kezdjen el munkahelyet keresni mert ritka nagy bunkó, a másik pedig tényleg kedves segítőkész és tisztelettudó volt.

István
2 éve

Minden típusú kút átfogó tisztítása bármilyen szennyeződés esetén.Országosan.

  • Öntvény kád felújítása

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Széles árúválaszték, udvarias kiszolgálás!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megtisztítani a kád felületét a rozsdafoltoktól?

A leghatékonyabb módszer a rozsdafoltok eltávolítására a savas tisztítószer használata, például a CLR Bath & Kitchen Cleaner. A termék ára általában 1500-2000 forint között van, és könnyen beszerezhető a szupermarketekben vagy online boltokban. Fontos, hogy a tisztítószer használata előtt alaposan öblítse le a kádat, és viseljen védőkesztyűt és maszkot a biztonság érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen karbantartási teendők vannak egy felújított öntvény kádnál?

Egy felújított öntvény kád karbantartása magában foglalja a rendszeres tisztítást, a rozsda eltávolítását és a felületvédelem frissítését. Ajánlott használni a Bar Keeper's Friend tisztítószert a rozsda eltávolításához és a kád tisztításához. A felületvédelemhez javasoljuk a Renaissance Wax használatát, amely általában 10-15 dollárba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet a legjobban megtisztítani a kád lefolyóját a szennyeződésektől?

A legjobb megoldás a kád lefolyójának megtisztítására a Mr. Muscle lefolyótisztító gép használata. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat, és átlagosan 1500 forintba kerül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a rendszeres karbantartás és a szennyeződések megelőzése segít elkerülni a problémákat a jövőben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szerszámokra van szükség az öntvény kád felújításához?

Az öntvény kád felújításához szükséges szerszámok közé tartoznak a csiszolópapírok, a festékszóró, a festék, a spatula, a kefe és a csavarhúzó. A szerszámok ára a kiválasztott típustól és márkától függ, általában 10 és 50 euró közötti áron lehet beszerezni őket. Fontos, hogy a kiválasztott szerszámok minőségi legyenek, hogy a felújítás tartós és eredményes legyen.

Olvas