Teljes körű talajcsere Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 29 kertépítő közül! Korrekt talajcsere árak: 3500-6600 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 kertépítő most online

István

István

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Tivadar

Tivadar

erdekel.

Mennyibe kerül a talajcsere Tatabányán?

3500 - 6600 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Kertépítés, kerttervezés Budapesten és környékén. Teljes körű kivitelezés. 26 év tapasztalat. Kerttervezés 3D-ben. Profizmus. Kertépítés felsőfokon.

 • Talajcsere

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindig gyors korrekt kiszolgálás.

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen. Eseti kertgondozás. Kertépítés. Fűnyírás, kaszálás. Folyamatos kertgondozás.

 • Talajcsere

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Csodaszép, sokféle növény. Kedves eladók.

Fakivágási, faápolási szolgáltatások alpintechnikával, emelőkosaras gépekkel. Díjmentes felmérés, szaktanácsadással, teljeskörű felelősségbiztosítással. Díjmentes árajánlat. Gépi tuskóirtás. Fakivágás emelőkosárból.

 • Talajcsere

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jól felszerelt öntözéstechnikai szaküzlet, barátságos kiszolgálással, bő árukészlettel!

Az általad kiválasztott áruházunkban személyesen átveheted rendelésed. Rendelj még ma! Gyors és biztonságos termék kiszállítás az egész országban. Nézd meg kínálatunk.

 • Talajcsere

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kitűnő munka, megbízhatóság jellemzi a céget. Csak a legjobbakat tudom mondani, ill. írni!

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Talajcsere

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő talajcsere közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Talajcsere: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a talajcsere átlagos díja 2500 - 4700 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TALAJCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk kertépítőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kertépítőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: talajcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy megbízható kertépítő a talajcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: talajcsere?

A talajcsere és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy kertépítőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas