Tető tervezés Tatabányán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 építészmérnök közül, 7500-14100 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a tető tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Csaba

Csaba

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tető tervezés Tatabányán?

7500 - 14100 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Eljárásunkkal a terveket teljes kivitelezési dokumentációval akár 8 hét alatt elkészítjük! Gyorsított háztervezési folyamat. Műszaki tanácsadás. Műszaki ellenőrzés. Jogi tanácsadás. Jogi ügyintézés.

 • Tető tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profik!!!!

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére.

 • Tető tervezés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lehúzás nagyon, hibásan dolgoznak

Professzionális 3D látványtervek belsőépítészeti kivitelezés bemutatásához, értékesítéshez. Aprólékos anyagkialakítás, tökéletes bevilágítás, óriási burkolat és bútor gyűjtemény.

 • Tető tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Többször elégedetten jártam ott.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése. Vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat a minden igényt kielégítő eredményhez.

 • Tető tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sikerült rövid időn belül fogadniuk. Rugalmasan és korrekt módon intézték a klímatöltést. Pontosan becsülték meg a várható költséget. Végig kedvesek voltak. Szuper hely :)

Nimród
2 éve

Lakberendező, szálláshelyfejlesztő Szeretem úgy kötni össze a pontokat, ahogy előttem még senki: az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget. A specializációm kimondottan a vidéki vendégházak berendezése. Mindezek mellett természetesen foglalkozom klasszikus értelemben vett otthon teremtő lakberendezéssel is.

 • Tető tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hulyenek nezi a noket es megprobal sokszoros munkafazisokat beiktatni, hogy tobb legyen az ara.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök tető tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető tervezés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a tető tervezés átlagára 7200 - 13500 Ft/m. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Tatabányán?

Most 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal kereshető meg: tető tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a tető tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: tető tervezés?

A tető tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas