Zuhanykabin beépítése Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a legjobb szakembert zuhanykabin beépítéséhez Tatabányán? Ne keresgélj tovább, mert a Qjob-on megtalálod! Válassz 36 vízszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre. Az egyszerű feladatmegosztással azonnal kapcsolatba léphetsz velük, hogy megtaláljátok a tökéletes megoldást. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, nézegetheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És a legjobb rész? Ez az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot a zuhanykabin beépítéséhez Tatabányán! Az árak 15 800 és 29 600 forint között változnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabin beépítését szeretnéd.

5 szakember, aki végzi a zuhanykabin beépítését most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

13500 - 25400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zuhanykabin beépítését Tatabányán!

Ideális megoldása hibás csövek felújítására vagy csövek közti méretváltozás esetén is. Földben, falazatokban futó csőrendszerek bontás és feltárás nélküli javítása.

  • Zuhanykabin beépítése

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pont megéri ma az 1 csillagot.De tegnapelőtti vásárlások során mely ráadásul 3xszor gyorsabb volt,annak a kiszolgállásnak viszont 7 csillagot adnák.Az àrak szeszèlyesek mint egy öreg hölgy.Ajànlom a menedzsment figyelmébe!

István
2 éve

Hívjon most és külön kedvezményt kap! Womás csatornatisztítás, mosás, duguláselhárítás.

  • Zuhanykabin beépítése

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek, bár néha nehezen értik meg mire is van szükségem pontosan (vagy én magyarázom rosszul). Legutóbb zárás előtt 5 perccel értem csak oda, de nem akadékoskodtak (sőt gyorsított tempóban) szolgáltak ki :) - mindig így kellene.

László
2 éve

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran. Az egész ország területén. Teljes felelősségvállalás. Teljeskörű kivitelezés.

  • Zuhanykabin beépítése

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors Precíz árúátvétel! Szállító

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabin beépítésre! Ingyenes ajánlataink percek alatt érkeznek, és csak az ellenőrzött, helyi szakembereket ajánljuk fel. Ne tétovázz, kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zuhanykabin beépítését, zuhanykabin beépítése közben Tatabányán