Aeg mosogatógép szervíz: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 mosogatógép szerelő közül! Korrekt aeg mosogatógép szervíz árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 mosogatógép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aeg mosogatógép szervíz Tatabányán?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Olasz és Magyar elektromos vizmelegítők javítása - cseréje és karbantartása. Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Bojler javítás, szerelés. Gázkészülékek cseréje. Bojler karbantartás. Bojler csere.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A készülék hibájának elmondása alapján megállapították hogy WiFi antenna hibás a készülékem, amit cserélni kell. Nem értettem mert mondtam ha egy bizonyos ponton megfeszítem a készüléket akkor jó. Én érintkezési hibára gyanakodtam. Mondták 1.5 óra múlva jöhetek érte. Fél óra múlva SMS kész a teló. Azzal fogadnak kicserélték, de nem lett jó. Ha gondolom egy húzós ősszegért alaplapot cserélnek benn mert az a baja. Addig is mivel nem jó a készülék 5000 forint bevizsgálási díjat fizessem ki. (másnap egy B.P.-i szervízben megjavították az érintkezési hibát pár 1000 forintért)

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás. Telefonos...

 • Aeg mosogatógép szervíz

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ért a hegesztőgépekhez , meg tudta javítani.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és profi munka

István vagyok. Hűtő fűtő klímaberendezések karbantartásában, tisztításában, javításában profik vagyunk.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Én is Elektrolux termékkel fogok hozzájuk fordulni. Kiváncsi leszek az 1-2 nagyon jó minősítés, vagy a sok rosszabb jön be. Előre kijelentem, nem fogok új terméket vásárolni. Az értékelés az árlagot tükrözi.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű...

 • Aeg mosogatógép szervíz

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Én min. 10e ft-os javításra tippeltem, így meglepett amikor úgy adták vissza a gépet hogy tönkrement a tápkábel, használjak másikat. Ezt nevezem korrekt hozzáállásnak, hiszen simán kicserélhették volna mellé legalább a kondit, hogy meglegyen a haszon, és még én se éreztem volna lehúzva magam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő aeg mosogatógép szervíz közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Aeg mosogatógép szervíz: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán az aeg mosogatógép szervíz átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosogatógép Szerelőok - hogyan választhatunk Tatabányán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosogatógép szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok mosogatógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: lökhárító fényezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi mosogatógép szerelő segítségét?

Egy profi járműfényező a lökhárító fényezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: mosogatógép szerelő?

Ha egy megfelelő járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lökhárító fényezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas