Betört telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt betört telefon kijelző javítás árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört telefon kijelző javítás Tatabányán?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, telefon képernyő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, betört telefon kijelző javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Betört telefon kijelző javítás

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Egyedi, felelősségteljes és nagyon kedves végrehajtó. Ajánlom őt.

Üdv József vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Telefon Szervíz. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon üvegcsere, samsung telefon üvegcsere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Betört telefon kijelző javítás

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper minőség és gyors munka! Nagyon köszönöm!!! Ajánlom mindenkinek!

Péter vagyok. Mobiltelefon szerviz Szeged, Apple szerviz Szeged, Xiaomi szerviz Szeged, Samsung szerviz Szeged, mobszerviz.

Amiket vállalok:, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, telefon újratelepítés, iphone 6 akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

nagyszerű szakember volt, mindent megjavított és elmagyarázta, hogy mi volt elromolva és miért!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő betört telefon kijelző javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betört telefon kijelző javítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a betört telefon kijelző javítás átlagos díja 3800 - 7200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Tatabányán a subaru szerviz szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SUBARU SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: subaru szerviz vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a subaru szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A subaru szerviz és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas