Bluetooth fülhallgató javítás: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 fülhallgató szerelő közül! Korrekt bluetooth fülhallgató javítás árak — 6400-12000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 fülhallgató szerelő most online

László

László

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bluetooth fülhallgató javítás Tatabányán?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

ez a specialista.kiváló mesterember!!!! Ajánlom mindenkinek! Mindent tökéletesen kijavított, nagyon elégedett!!!!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A tv-t nagyon gyorsan javította, a mester megértette, hogy mi volt a probléma.

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A probléma gyökere kissé mélyebb volt, és újra kellett telepítenem a Windows-t, amire nem voltam felkészülve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő bluetooth fülhallgató javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Bluetooth fülhallgató javítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a bluetooth fülhallgató javítás átlagára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Tatabányán a bluetooth fülhallgató javítás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fülhallgató szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fülhallgató szerelő?

Egy fülhallgató szerelő ezzel a munkával bízható meg: bluetooth fülhallgató javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kérheted egy fülhallgató szerelő segítségét?

Egy profi fülhallgató szerelő a bluetooth fülhallgató javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: bluetooth fülhallgató javítás?

A bluetooth fülhallgató javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy fülhallgató szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas