Erősítő végfok javítás: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő végfok javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 erősítő szerelő most online

Áron

Áron

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő végfok javítás Tatabányán?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Erősítő végfok javítás

    6500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan megérkezett, megtalálta a problémát és megoldotta! Felelősségteljes és minőségi! Ajánlom!

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

  • Erősítő végfok javítás

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

kevesebb mint fél óra alatt elvégezte a munkát. a lencse most már rendben van! :)

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Erősítő végfok javítás

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom ezt a szakembert, mint felelősségteljes és megbízható ezermestert!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő végfok javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő végfok javítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az erősítő végfok javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - mi alapján választhatunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok erősítő szerelőt Tatabányán?

Most 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ VÉGFOK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy erősítő szerelő?

Egy erősítő szerelő ezzel a munkával bízható meg: erősítő végfok javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy profi erősítő szerelő?

A jó erősítő szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: erősítő szerelő?

Ha a legjobb erősítő szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Erősítő végfok javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas