Gáztűzhely bekötés szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Gázszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj gázszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 gázszerelő közül! Korrekt gáztűzhely bekötés árak: 6200-11600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 gázszerelő most online

Tamas

Tamas

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gáztűzhely bekötés Tatabányán?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gázszerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gázszerelőt!

Tisztelt megrendelők! Olasz és Magyar elektromos vizmelegítők javítása - cseréje és karbantartása. Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Bojler javítás, szerelés. Gázkészülékek cseréje. Bojler karbantartás. Bojler csere.

 • Gáztűzhely bekötés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A készülék hibájának elmondása alapján megállapították hogy WiFi antenna hibás a készülékem, amit cserélni kell. Nem értettem mert mondtam ha egy bizonyos ponton megfeszítem a készüléket akkor jó. Én érintkezési hibára gyanakodtam. Mondták 1.5 óra múlva jöhetek érte. Fél óra múlva SMS kész a teló. Azzal fogadnak kicserélték, de nem lett jó. Ha gondolom egy húzós ősszegért alaplapot cserélnek benn mert az a baja. Addig is mivel nem jó a készülék 5000 forint bevizsgálási díjat fizessem ki. (másnap egy B.P.-i szervízben megjavították az érintkezési hibát pár 1000 forintért)

Kedves érdeklődő! Elhanyagolt gázkészülékekben emberéleteket is veszélyeztető hibák léphetnek fel. Hívjon! Mindig a legrosszabbkor romlik el a gázkészüléke? Gyors megoldást keres? Hívjon minket! Akár aznapi kiszállás. Kedvező árak. Professzionális eszközök. Gyors segítség.

 • Gáztűzhely bekötés

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Azon kívül, hogy gyorsan, jó minőségben megjavította az ellipszisgépemet, látván, hogy mennyire aggódtam, igen megértően viselkedett és engem is teljesen megnyugtatott. Jó szívvel tudom ajánlani a Zsiráfokat!

Tisztelt Érdeklődő! Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Ingyenes kiszállás. Korrekt ár gyors munka. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek.

 • Gáztűzhely bekötés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kijelző csere utáni váratlan hibát is egy napon belül javították. Mindenről tájékoztattak. Maximálisan korrekt volt minden.

Miért válasszon minket? Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. DeLonghi kávéfőző szerviz. Jura vízkőoldó tabletta. Profi karos gép szerviz.
 • Gáztűzhely bekötés

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, segítőkész szakemberek

Tivadar, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Precíz munkáért Hívjon Minket! Klíma értékesítés, beszerelés, üzembe helyezés és javítás. Villany, klíma és épületgépészeti szerelés - Gépész Villanyász. Minőségi anyaghasználat. Sokéves tapasztalat. Modern technológiák. Garanciális átadás.

 • Gáztűzhely bekötés

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szigorúan ajánlott, szakértő,profi szolgáltatás! Csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj gázszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy gázszerelő gáztűzhely bekötés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gáztűzhely bekötés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a gáztűzhely bekötés átlagos ára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Tatabányán a teherautó szerviz szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gázszerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TEHERAUTÓ SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gázszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: teherautó szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi gázszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a teherautó szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: gáztűzhely bekötés?

A teherautó szerviz és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas