Hűtőgép szerelés: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgép szerelés árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgép szerelés Tatabányán?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Olasz és Magyar elektromos vizmelegítők javítása - cseréje és karbantartása. Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Bojler javítás, szerelés. Gázkészülékek cseréje. Bojler karbantartás. Bojler csere.

 • Hűtőgép szerelés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A készülék hibájának elmondása alapján megállapították hogy WiFi antenna hibás a készülékem, amit cserélni kell. Nem értettem mert mondtam ha egy bizonyos ponton megfeszítem a készüléket akkor jó. Én érintkezési hibára gyanakodtam. Mondták 1.5 óra múlva jöhetek érte. Fél óra múlva SMS kész a teló. Azzal fogadnak kicserélték, de nem lett jó. Ha gondolom egy húzós ősszegért alaplapot cserélnek benn mert az a baja. Addig is mivel nem jó a készülék 5000 forint bevizsgálási díjat fizessem ki. (másnap egy B.P.-i szervízben megjavították az érintkezési hibát pár 1000 forintért)

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás. Telefonos...

 • Hűtőgép szerelés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ért a hegesztőgépekhez , meg tudta javítani.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron.

 • Hűtőgép szerelés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és profi munka

István vagyok. Hűtő fűtő klímaberendezések karbantartásában, tisztításában, javításában profik vagyunk.

 • Hűtőgép szerelés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Én is Elektrolux termékkel fogok hozzájuk fordulni. Kiváncsi leszek az 1-2 nagyon jó minősítés, vagy a sok rosszabb jön be. Előre kijelentem, nem fogok új terméket vásárolni. Az értékelés az árlagot tükrözi.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű...

 • Hűtőgép szerelés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Én min. 10e ft-os javításra tippeltem, így meglepett amikor úgy adták vissza a gépet hogy tönkrement a tápkábel, használjak másikat. Ezt nevezem korrekt hozzáállásnak, hiszen simán kicserélhették volna mellé legalább a kondit, hogy meglegyen a haszon, és még én se éreztem volna lehúzva magam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgép szerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgép szerelés: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a hűtőgép szerelés átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Tatabányán a lökhárító javítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hűtőgép szerelőt Tatabányán?

Jelenleg 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: lökhárító javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos a lökhárító javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha egy megfelelő karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A lökhárító javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas