Internet javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 számítógép szerelő közül! Korrekt internet javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 számítógép szerelő most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az internet javítás Tatabányán?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Gábor
Gábor 2800 Tatabánya Online

Kedves érdeklődő! Hívja számítógép-laptop szervízünket egyeztesen egy Önnek megfelelő időpontot, és számítógépes kollégánk a helyszínen segít elhárítani a hibákat.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Laptop SSD M.2 SATA meghajtó csere, Merevlemez javítás, Monitor szerviz, Hangos hűtőrendszer, zajok a gép belsejéből, Laptop billentyűzet csere

  • Internet javítás

    7000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember: gyors, udvarias, jól dolgozik és mindent igyekszik optimálisan elvégezni. Legjobb ajánlások!

János
János 2800 Tatabánya Online

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Laptop szerviz {город}, típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű és egyéb felmerülő hibáinak javítását.

Munkáim:, Laptop SSD MSATA meghajtó csere, Nyomtató javítás, Zsanér csere, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, Laptop billentyűzet, javítás vagy csere

  • Internet javítás

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló mesterember! Nagyon elégedett voltam a munkájával. Legközelebb, ha segítségre van szükségem, tudni fogom, kit kell hívnom!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szerviz szolgáltatás Laptop értékesítés utáni időszakban tanúsított ügyfélközpontú magatartás határozza meg cégünk elismertségét, és jó hírnevét.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Laptop billentyűzet csere, Laptop burkolat, Laptop alkatrészek, Mechanikai hibák, kopások, esztétikai sérülések, Laptop SSD SATA normál 2.5 inches meghajtó csere

  • Internet javítás

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű munkás. Kellemes és udvarias a kommunikációban, a feladatot gyorsan elvégezte. Nagyon köszönöm!!! Ajánlom mindenkinek!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő internet javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Internet javítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az internet javítás átlagos ára 4100 - 7700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Tatabányán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INTERNET JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: internet javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő az internet javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: internet javítás?

Az Internet javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy számítógép szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas