Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 6600-12500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 szerelő most online

Bertalan

Bertalan

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Tatabányán?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát...

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható és alapos SZAKEMBER!!! Csak ajánlani tudom.

Üdvözlöm! Egyedülálló, akár 2 év garanciával Intézmények számára egyedi árak! egyedülálló, akár 2 év garanciával! Intézmények számára egyedi árak. Kiszállítás 24 órán belül.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias gyors és kitűnő a munka.👏👍

Üdvözlöm a profilomon. Gyors, azonnali segítségre van szüksége? Keressen minket még ma!

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Reggel vittem a Tv-t, délután már mehettem is érte. Kedves kiszolgálás.

Üdv Sándor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Egy indukciós lapnál nincs hőveszteség. Gyors, gazdaságos. Ismerje meg főzőlapjainkat! Svéd tervezés. Éttermi minőség otthon. Partner a konyhában. Precíz hőfokszabályozás.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt es alapos embert ismertem meg. Mindent elmond , hogy a laikus ember is megértse mit miért csinal a TV-n . Nagyon gyors es pontos. Nagyon jó áron dolgozik. Csak ajanlani tudom Őt mindenkinek.

Barnabás vagyok. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. Reális árak. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Két három öreg 👴 veterán minden TV 📺, monitor javítást szépen megcsinál. Még a MANTA TV - hez is értenek, sőt, engedélyük is van rá :o

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a kávéfőző szivattyú javítás átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Tatabányán a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő ezzel a feladattal bízható meg: fényszóró felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi szerelő segítségét?

Egy jó autóvillamossági szerelő a fényszóró felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas