Kombinált tűzhely javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kombinált tűzhely javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kombinált tűzhely javítás Tatabányán?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Kombinált tűzhely javítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt mint mindig .

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia. Magas szakértelem. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Akár 1 Órán Belül.

 • Kombinált tűzhely javítás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors volt és minden jó. Csak egy pici alkatrészért is elkérik az 1990 közbe levélben ellehetne küldeni.

Tisztelt Érdeklődő! Mi segítünk ! Barmi kérdése van nyugodtan hívjon hétfőtől-vasárnapig !

 • Kombinált tűzhely javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szakszerűen, gyorsan, rendkívül korrekt módon és áron javította meg a kávéfőzőmet, HÉTVÉGÉN is !!! rendlkezésre állt. Maximális tisztelettel ajánlom bárkinek!

Üdvözlöm! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Országosan.

 • Kombinált tűzhely javítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedvesek és profik a fiúk a lány pedig nagyon kedves .köszönöm a tegnapi gyors segítséget.

Kedves érdeklődő! Érdeklődj személyesen, vagy telefonon! Ingyenes diagnosztika. Azonnali javítások. Munkánkra garanciát vállalunk! Gyors munkavégzés. Kedvező árak. Garanciális munkavállalás.

 • Kombinált tűzhely javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig időben készen vannak a gépeim, értenek hozzá.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kombinált tűzhely javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kombinált tűzhely javítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a kombinált tűzhely javítás átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Tatabányán?

Most 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁG szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő feladattal kereshető meg: autóvillamosság vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy profi autóvillamossági szerelő az autóvillamosság mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: háztartásigép szerelő?

Ha egy megbízható autóvillamossági szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autóvillamosság és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas