Merevlemez javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 számítógép szerelő közül! Korrekt merevlemez javítás árak: 4100-7700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 számítógép szerelő most online

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a merevlemez javítás Tatabányán?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható laptop szerviz, ahol korrekt árrakal és rövid határidőkkel fog találkozni. Vállaljuk minden típusú laptop és tablet teljes körű szervizelését.

Szolgáltatásaink:, Operációs rendszer telepítés, DVD meghajtó csere, DVD meghajtó csere, Instabil operációs rendszer, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

  • Merevlemez javítás

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész volt a számítógépemmel kapcsolatban, nagyon udvarias volt és elvégezte a munkát! Nagyon ajánlom, és továbbra is ezt fogom tenni magam is!

Tisztelt megrendelők! Teljes laptop külső-belső tisztítás. Laptop szervizünkben a teljes tisztítás költsége bruttó 9.990 forint, és a javítás 1 munkanapot vesz igénybe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Laptop winchester (HDD) csere, PC számítógép szerviz, Laptop tisztítás, USB csatlakozó csere, Netbook ZIF PATA 1.8 inches wincheseter csere

  • Merevlemez javítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A számítógép régi, de a technikus gyorsan a végére járt a dolognak, telepítette az operációs rendszert és az irodát, és minden rendben működik. Köszönjük a szolgáltatást!

Imre
Imre 2800 Tatabánya Online

Tisztelt Érdeklődő! Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere, Laptop bontás, Számítógép tisztítás, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Memória bővítés

  • Merevlemez javítás

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Volt egy probléma az alaplappal. Újra eljött, óvatosan és módszeresen kicserélte a régi deszkát egy újjal. És minden működött!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő merevlemez javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Merevlemez javítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a merevlemez javítás átlagos díja 4200 - 8000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Tatabányán?

Most 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MEREVLEMEZ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: merevlemez javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a merevlemez javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: merevlemez javítás?

A merevlemez javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy számítógép szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas