Ps4 kontroller javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Konzol Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj konzol szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 konzol szerelő közül! Korrekt ps4 kontroller javítás árak: 6400-12000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 konzol szerelő most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ps4 kontroller javítás Tatabányán?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb konzol szerelőok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konzol szerelőt!

Gyula
Gyula 2800 Tatabánya Online

Gyula, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gyors megbízható laptop javítás. Ha szükséges a laptop javítás az Ön számára, akkor keresse fel szervizünket, ahol Önnek szakszerűen megjavítjuk a laptopjával kapcsolatos meghibásodásokat, rövid időn belül. Ön fordulhat hozzánk speciális meghibásodásokkal kapcsolatosan is, hiszen előttünk nincs lehetetlen, mert nagy szakértelemmel dolgozunk. Ezért jó ha hozzánk hozza javításra váró gépeit.

Amiket vállalok:, Túlmelegedési problémák, Számítógép összeszerelés, Laptop kijelző javítás, Operációs rendszer nem telepíthető az eszközre, telepítés közben lefagy, kék képernyő, Alaplapjavítás áramköri szinten

  • Ps4 kontroller javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű szakember volt, gyorsan és pontosan megbirkózott a feladattal, és hasznos tippeket adott a további műveletekhez.

János
János 2800 Tatabánya Online

Tatabánya dolgozom, megyében is! Laptop szerviz, laptop alkatrészek 1 év garanciával. Használt, újszerű laptopok 2 év garanciával.

Szerviz szolgáltatásunk:, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere, Laptop zsanér, Laptop dc csatlakozó javítás, Háttértároló hibák, Laptop tisztítás

  • Ps4 kontroller javítás

    6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden tökéletes volt. Ajánlom az együttműködést! Mindenre vonatkozóan tanácsokat adott egy nem haladó felhasználó számára könnyen érthető nyelven.

Viktor
Viktor 2800 Tatabánya Online

Viktor vagyok. Számítógép szervizünk a 20. kerületben, helyszíni kiszállás során túlmelegedő, leálló számítógépek-laptopok hibáit is orvosolja. Kérje segítségünket! Problémát okoz számítógépe? Ne habozzon jelentse be a hibát, kérje házhoz kijáró szervízünk segítségét! Hibabejelentés XX. kerület, időpont egyeztetés: 08.00-20.00-ig.

Főbb szolgáltatásaink:, Billentyűzet csere, illetve gomb pótlás, Alaplap csere, Laptop videókártya javítás, Betört a kijelző, Laptop SATA normál 2.5 inches winchester csere

  • Ps4 kontroller javítás

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom őt, azonnal jött és mindent megtett, amit kértem. Kellemes és nagyon hozzáértő!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konzol szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy konzol szerelő ps4 kontroller javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Ps4 kontroller javítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a ps4 kontroller javítás átlagos díja 4500 - 8400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Tatabányán a ps4 kontroller javítás szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek konzol szerelőt Tatabányán?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PS4 KONTROLLER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk konzol szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható konzol szerelőt keresned ha szükséged van erre: ps4 kontroller javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a konzol szerelő?

Egy jó konzol szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: konzol szerelő?

Ha a legjobb konzol szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A ps4 kontroller javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas