Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Tatabányán?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Sony fényképezőgép javítás

    5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

(szinte egy varázsló))). egy szép bónusz itt lehet cserélni a régi objektív egy új (természetesen, felárral)))) vásárolni a szükséges részleteket egy nagyon kedvező áron

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Sony fényképezőgép javítás

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Felvilágosította őt a fényképezőgépgyártókról és úgymond fájó pontjaikról. A különböző gyártók által használt alkatrészek típusai és azok hiányosságai, amelyek meghibásodáshoz vezetnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok