Split klíma felszerelés szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 klímaszerelő közül! Korrekt split klíma felszerelés árak — 6800-12800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 klímaszerelő most online

Bertalan

Bertalan

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a split klíma felszerelés Tatabányán?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Javítás új alkatrészekkel. Telefonos konzultáció. Helyszíni szerviz.
 • Split klíma felszerelés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Náluk nincs lehettlen!

Viktor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes körű telepítés. Több év garancia. Gyors kivitelezés. Profi csapat.

 • Split klíma felszerelés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkész kiszolgálás. Maximálisan meg vagyok elégedve.

A megoldások embere vagyok. TV javítás akár a helyszínen is, garanciával. 20% nyugdíjas kedvezmény! Hétvégén is hívható.

 • Split klíma felszerelés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi csapat, a kiszolgálás, a szakértelem messze kimagasló! Szívből ajánlom őket !

Tisztelt megrendelők! Szervizünkben Prioritásra talál ! Helyszíni javítás rövid időn belül. Mosógép javítás. Mosógép helyszíni javítása, üzembehelyezése. Villanybojler javítása. Villanybojler Javítás.

 • Split klíma felszerelés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és hatékony kiszolgálás mellett, a legmegfelelőbb megoldást találták a problémámra.

Gárgyán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Split klíma felszerelés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kb 3 hónapja cseréltettem a telefonomon hátlapot gondoltam kérek rá fóliát is a kijelzőre nagyon dicsértek egy fóliát ami kalapácsossal sem török össze. Kalapács nélkül sikerült a kijelzőnek is összetörnie pedig a parkettára esett le a telefonom kb 49 cm-rol. Telefont kinyomják ha hívom őket messenger üzenetre most érdekes módon nem valaszolnak

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő split klíma felszerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Split klíma felszerelés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a split klíma felszerelés átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján válasszunk Tatabányán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok klímaszerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy klímaszerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával kereshető meg: ózonos autóklíma tisztítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó klímaszerelő?

Egy jó járműklíma-szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha klímaszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas