Telefon kamera javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kamera javítás árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Dancs

Dancs

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kamera javítás Tatabányán?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Dániel, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.

Szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, beázott iphone javítás, telefon hangszóró javítás, vezetékes telefon javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Telefon kamera javítás

    3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Egy Sony a6300 mátrixának tisztítása. Minden tökéletesen ment, gyors, kényelmes helyen.

A megoldások embere vagyok. Szerviz szolgáltatásunk:, telefon alaplap javítás, xiaomi kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon javítás, iphone x akkumulátor csere

Amiket vállalok:, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone x akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás

  • Telefon kamera javítás

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A munka napján leírta, hogy körülbelül mikorra fog nálam lenni, és miközben ezt tette, elment, hogy mikor és hol indult el hozzám, és mikor érkezett meg a legközelebbi metrómegállóba.

Rudolf vagyok. Sony Xperia szerviz. Azért vetted a készüléked, hogy a tökéletes pillanatokat megörökíthesd és megélhesd. Mi pedig nem engedjük, hogy néhány hibajel meggátoljon téged ebben. A Sony Xperia okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. De ne félj! Akkor sincs minden veszve, ha a feni hibajeleket tapasztalod.Szervizeinkben ugyanis akár 1 nap alatt meg tudjuk javítani Sony Xperia készüléked, és ezzel visszavezetünk a pezsgő, élményekkel teli mindennapokba. Visszaadjuk neked az irányítást az életed felett.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon lcd kijelző javítás, samsung akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, iphone 6 akkumulátor csere

  • Telefon kamera javítás

    4200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Az akkumulátor cseréje után az iphone estétől reggelig nem élt tovább, egyáltalán nem volt aktivitás, és 80% feletti töltöttséggel. A csere előtt még 30%-os töltöttséggel is túlélte az éjszakát. Megkíséreltem felvenni a kapcsolatot a vállalkozóval, és udvarias "semmi köze az akkumulátorhoz" választ kaptam. Mivel a munka célja az volt, hogy kicseréljék az akkumulátort, és ez az ellenkező hatást váltotta ki, 1 pont a minőségért és a költségekért - 3k dörzsölésért nem kaptam eredményt. De minden nagyon udvarias volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kamera javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok